PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21094
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Matka Emilki może być za tym wszystkim ? jest szefem ? czy na wysokim stanowisku tego wszystkiego :) Po za tym jak emilka biła się z siwym to siwy powiedział o jej matce jak by ją znał :)

ocenił(a) serial na 9
Marko81

Faktycznie tak to wyglądało, chociaż nie sądzę, żeby stała tak wysoko. Nawet jeśli chciała pogrążyć ojca Emily, to chyba nie pozwoliłaby żeby jej córkę spotkał taki los. Chyba żadna matka nie pozwoliłaby na taki los dla swojego dziecka. Chociaż wszystko jest możliwe.

Ann11000

no własnie wszystko jest możliwe i nie wiadomo jak to było z jej matką może musiała pozwolić na taki los córki

Marko81

Mogła siedzieć w wariatkowie albo wiezieniu w końcu nie wiemy czemu zniknęła z życia męża i córki..a w obu przypadkach raczej nikt dziecka by jej nie oddał.Amerykański system opiekuńczy pod pewnymi względami przypomina skandynawski(Szwecja -Norwegia)oraz niemiecki a tam się nie liczą z "dbałością o rodzinę" jak u nas....

ocenił(a) serial na 9
Marko81

Mam tylko nadzieję, że wytłumaczą nam to logicznie. Może faktycznie nie mogła pomóc córce.

Marko81

Nie jest szefem bo w ostatnim odcinku to Victoria naprowadziła białego na jej ślad ale całkiem możliwe że ta organizacja której nazwa jeszcze nie padła zaciągnęła ją w swoje szeregi..i może nawet zajmuje tam wysoką pozycję

ocenił(a) serial na 9
szarit

Której organizacji, ta z której był ten zabójca Davida? Ja już powoli się zaczynam gubić. A ten, pozwolę sobie użyć Twojego sformułowania "biały" faktycznie mógł ją zwerbować, jego wypowiedź podczas walki z Emily świadczy, że znał je matkę albo ona od początku była szefową tego wszystkiego, zwłaszcza, że białowłosy pan raczej był wykonawcą czyjeś woli, niekoniecznie musiał znać wszelkie szczegóły.

Ann11000

Biały pracował/pracuje dla organizacji co spowodowała wybuch samolotu(może nawet sam podkładał materiał wybuchowy) za który poszedł siedzieć David Clark,a innych tajnych terrorystycznych organizacji tam nie zauważyłam.
Znał w tracie wali z Amandą stwierdził ze jest podobna do matki pytanie kiedy ją poznał?po zamachu lotniczym ?czy przed.. oj tyle czekania na 2 sezon ale jakoś to wytrzymam...

ocenił(a) serial na 9
szarit

Nie więcej ich na pewno nie było;) Tylko, że ta organizacja jest strasznie tajemnicza. Ciekawe, jaką rolę odegrała w tym matka Amandy, na razie każda opcja wydaje się możliwa. Zresztą pozycja tego białego jest trochę dziwna. Z jednej strony odwala brudną robotę samodzielnie, a z drugiej wydaje się bardzo ważną osobą. W końcu cały czas był jakby łącznikiem z Conradem, no i chyba pracuje dla strasznie wpływowych ludzi. Nie zdziwiłabym się gdyby sam podkładał ładunek. Tyle pytań. Strasznie dużo czekania, ale niestety nie mamy innego wyboru. Ja pewnie będę próbowała znaleźć coś podobnego, że jakoś wytrzymać ten czas. Chociaż chyba nie ma drugiej takiej produkcji.

Ann11000

W tv raczej nie ma,jak już są to stare ale tu trzeba szukać by znaleźć..polecam XIII ale najpierw polecam obejrzeć 2 częściowy film który jest wprowadzeniem do serialu.Jeśli nadejdzie jutro genialny serial na podstawie genialnej książki Sidneya Sheldona nie wiem co dokładnie lubisz ale czas by znaleźć coś ciekawego jest....i to chyba aż za dużo..

ocenił(a) serial na 9
szarit

Zdecydowanie za dużo;) Zamiast szukać czegoś nowego wolałabym oglądać następne odcinki;) W sumie oglądam bardzo dużo seriali, więc wiele przypada mi do gustu. Dzięki za polecenie, mam wakacje, więc na pewno zobaczę;) Teraz mam strasznie ochotę na coś chociaż trochę w stylu Revenge, ten klimat pełen tajemnic, intryg, które odkrywane są z odcinka na odcinek. Słyszałam, że w The Killing trochę jest taki klimat, ale nie wiem, czy się skuszę.

szarit

no własnie może mamuśka emilki może mieć wysoką pozycje w tej organizacji a wcześniej może nie mogła się ujawnić.

Marko81

Albo jej znikniecie było spowodowane przynależnością do tej organizacji...no opcji jest całkiem sporo..