PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21069
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Mam nadzieję że będzie miał 5 sezon,bo naprawdę uwielbiam to oglądać.

ocenił(a) serial na 10
klaudia55115

Bardziej prawdopodobne, że zakończy się na 4 ;<

klaudia55115

też uwielbiam ten serial :) będzie mi go bardzo brakowało gdy się skończy... czuje że powstanie jeszcze 5 sezon i wszystko fajnie się skończy chociaż gdyby chcieli to mogli skończyć na 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Oczywiście,że się źle skończy i to nie jest coś odkrywczego.Dla Emily również. Na samym początku padają słowa'' zanim wkroczysz na drogę zemsty ,wykop dwa groby''. Ostatni odcinek tego sezonu jest właśnie tak zatytułowany ''Two graves".

jula_filmweb

chyba nie będzie 5 sezonu... 4 sezon miał mieć 21 odcinków a teraz z tego co widzę ma 23.. i tytuł ostatniego to tak jak pisze jula_filmweb "Two graves" - czyli dość wymowny tytuł.

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Aż się boję zakończenia .Chciałabym mimo wszystko happy endu dla Emily i jej ojca, ale podejrzewam,że tak nie będzie.Twórcom chodziło zapewne o pokazanie,że zemsta to ślepa uliczka i tylko niszczy człowieka.Jak Emily powiedziała w pilocie ,że zła nigdy się nie naprawi złem ,bo dwa złe uczynki nigdy się nie zrównoważą.Pozdrowienia dla wszystkich miłośników Zemsty.:-)

ocenił(a) serial na 9
jula_filmweb

Też podejrzewam, że finał nie będzie optymistyczny. Pewnie David albo Jack zginą.