Na n24.pl jest dopiero 35%, wiec jakby ktoś dorwał gdzieś indziej, wcześniej niż tam to proszę o info :P
To, że na n24.pl będą conajmniej 7 dni po premierze odc. to wiem :P, ale moze ktoś tłumaczy amatorsko, bo lepszy rydz niż nic.
Mają jeszcze z 7,5 h do pojawienia się nastepnego odc. Wiec prędzej odcinek się pojawi :P, choć mogli by nam zrobić niespodzianke i przetłumaczyć napisy do 15, tego samego dnia lub na nastepny najpóźniej, ale to tylko marzenia.
Piękne marzenia. zgodne z moimi.Pamiętam że jak ten serial się pojawił napisy pokazały się do 1 odcinka jak już drugi był czyli chyba z m-c to trwało bo emisja pierwszego odcinka była wcześniej z przerwą..Mnie tylko dziwi że wszystkie seriale chyba szybciej tłumaczą niż ten a przecież to naprawdę dobry serial..
Akurat tego serialu nie oglądam za bardzo mnie już nudzą te wszystkie mutacje CIS..Widać tłumacze są zbyt zapracowani..
No niestety... Co do CSI to ja oglądam jedynie NY, ale po 6 sezonie dałem sobie czas na przerwe i jak wyjdzie cąły ósmy to obejrze oba zaległe :)
Ja przestałam oglądać jak zaczeli ten serial rozdzielać na podgrupy po prostu ta tematyka już zaczyna mnie męczyć bo ileż można oglądać w zasadzie to samo od tylu lat?
z napisami jest tragedia nie tylko do tego serialu ale tu bardzo długo sie czeka na Hart of Dixie też olali tłumaczenie szkoda :(
już jest 15 odc a do 14 jeszcze nie ma napisów chyba oleje ten serial :( i wrócę do nie go za 2 3 miesiące może już będzie tłumaczenie
Jest 99% napisów do 14 odcinka potem 2 tygodnie przerwy wiec chyba sobie poradzą z odcinkiem 15 do emisji 16....za bardzo lubię ten serial by czekać 2 -3 m-ce...
Ktoś słabo ukrył spoiler i wiem kto zginał na plaży, na przysżłość musisz wstawić więcej słów Spoiler aby nie bło widać ani kawałeczka treści... Wiem wiem nie pwoinieneś czytać, ale przerzucajac wzrok i tak zauważyłem imie tego co dostał kulke czy tam trzy kulki.
Nie chce mi się pisać tyle razay to samo by zakryć cały tekst.A jak widzisz napis spojler to albo czytasz albo nie a nie biegasz zwrokiem po całym tekście....;)..
Nie biegłem po tekście zjechałem nizej, aby zobaczyć czy cos innego sie pjawiło, inny temat, lub odp. do poprzedniego, a cżłowiek jest zwrokowcem i wyłapuje okiem takie rzeczy błyskawicznie.
Tyle dobrego, że zginęła ta osoba, którą od długiego czasu podejrzewałem jako ofiare, więc nie zepsuło mi to aż tak seansu, gorzej jakby zrobili twist i jednak by mnie czymś zaskoczyli.