PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21069
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Padma

ocenił(a) serial na 7

Czemu ta Padma okazała się taką bijacz? Wkręca bez sensu Nolana...

alinah

W tym serialu, każdy, każdego wkręca, lub okłamuje-(dlatego też tytuł "Revenge"). Nawet się nie zdziwiłam, że Padma okazała się tym, kim się okazała. Choć mam przeczucie, że ona ma sumienie, i przejdzie na dobrą stronę.

ocenił(a) serial na 7
Ivaa

Masz rację, ale przecież Nolan nie zrobił nikomu nic złego, przynajmniej moim zdaniem. Lubię go, dlatego wkurzam się jak widzę, że robi go na szaro jakaś Pakistanka czy inna Hinduska z piekła rodem ;P

alinah

Hahaha :)
Piękne skomentowałaś Ją. Ona od początku była dziwna. Poza tym Nolan przyciąga coś nieodpowiednich partnerów.
Po prostu nie ma szczęścia. Ten koleś też Go oszukał. Teraz Ona. Jak widać, musi szukać lepiej.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Nolan to nie jest głupi człowiek. Jakby się zastanowić, jest to mój ulubiony bohater.. Na początku był to Jack, trzęsłam się jak osika za każdym razem gdy się spotykał z original Amandą i myślałam, że jest bardziej rozgarnięty i że zaczai, że TA Amanda to Emily, a nie ta przybłąkana nic-nie-wiedząca fake Amanda...

Zboczyłam z tematu. Uważam, że Emily powinna zdemaskować i skasować tą bijacz, którą jest Padma ;]

ocenił(a) serial na 7
alinah

Damx123 nie chciałam powiedzieć, że TY uważasz, że Nolan jest głupi, po prostu taka myśl mi się nasunęła, że SKORO NOLAN NIE JEST GŁUPI, DLACZEGO SPOTYKA SAMYCH CHORYCH LUDZI, KTÓRZY PRÓBUJĄ GO ZNISZCZYĆ...

alinah

Bo tak jest w życiu :) To znaczy tak bywa w życiu. Że ludzie którzy mają dobre serce, spotykają samych/ same ********.

ocenił(a) serial na 7
Damx123

Dokładnie. Dlatego liczę w tym momencie na Emily, niech się na coś przyda w końcu :P

alinah

Na pewno Emilka coś zrobi :) Padma zagraża nie tylko Nolanowi, Jej również. Tylko pytanie, komu uwierzy Nolan.
I kiedy Emily się dowie, że Padma jest nie teges...