PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Witam. Mam małę pytanko a mianowicie jak myślicie czy Nolan to tak na poważnie z tym Patrickiem? Czy naprawdę mógłby być gejem? Trochę dziwna sytuacja się z nim zrobiła ;/

ocenił(a) serial na 8
kaziulla17

przecież od dawna wiadomo, że Nolan jest gejem, a przynajmniej bi. W poprzednim sezonie bzykał tego studencika, który był w związku z Ashley. A wracając do tematu mam nadzieję, że Patrick ma szczere intencje co do Noela i naprawdę chce z nim być, a nie robi to ze względu na jakiś plan z Victorią. Nolan dużo przeszedł i chciałabym, żeby w końcu ułożył sobie życie ;)

Iwet87

naprawdę? to ja chyba przeoczyłam jakiś odcinek albo mam sklerozę ;/ heheh mi się wydaje że Patrick chyba ma nieszczere intencje co do Nolana ale to się okaże w kolejnych odcinkach:)

ocenił(a) serial na 8
kaziulla17

ja właśnie też nie jestem do Patricka jakoś przekonana. Wydaje mi się, że on coś mocno knuje, ale jeszcze nie wiadomo co ;)

Iwet87

knuje. Myślę,że nie jest szczery ani w stosunku do matki, ani do Nolana. Tacy milusińscy i przyjemni zwykle atakuja w najmniej spodziewanym momencie

ocenił(a) serial na 8
dona.marie

Mam nadzieje ze cos z tego bedzie, ze Patrick jest ok!

Mother_Earth

No co Ty. W tym serialu nikt nie jest "ok" ;) Declan był, wiec go uśmiercili. No i nienarodzone dziecko Charlotte.

ocenił(a) serial na 8
Iwet87

ja też myślę że Patrick ma nieszczere intencje. nie lubię go. i nie mam na myśli jego orientacji seksualnej bo np. Nolana uwiebiam, ubóstwiam i chcę ale Patrick coś knuje i boję się że może skrzywdzić Nolana i Ems.

Antonia_2

mi się wydaje że Nolan będzie chciał się zabić przez Patricka bo w trailerze następnego odcinka leży nieprzytomny w wannie ;/

ocenił(a) serial na 9
kaziulla17

przecież w 2gim sezonie przed Padmą Nolam był ze swoim szefem działu w Nolcorp czy czegoś tam

ocenił(a) serial na 9
Iwet87

A ja myślę, że obaj raczej nie mają szczerych intencji. Nolan rozmawiał z byłą żoną Patricka i wie co z niego za ziółko. Pewnie rzeczywiście Patrick mu się podoba, ale to jest raczej tak jak było w 1 sezonie z Tylerem - spotykał się z nim żeby mieć z tego korzyści nie tylko łóżkowe. Najbardziej z "partnerów/partnerek Nolana odpowiadała mi Padma i Nolan był w niej rzeczywiście zakochany. Mam nadzieję, że znajdzie miłość ale u boku jakiejś porządnej kobitki bo rzeczywiście nie ma szczęścia w miłości.

ocenił(a) serial na 9
nenupher83

Szczerze mówiąc to nie do końca się z Tobą zgodzę - zgadzam się w kontekście tego odcinka, bo obaj pokazali swoją ciemną stronę (hamulce+odwiedzenie byłej żony), ale - nie wiem czy widziałaś promo do kolejnego odcinka. Nie będę spoilerować, ale to co tam pokazali zastanowiło mnie. Poza tym zawsze może być tak, że jeden będzie bardziej wyrachowany i wykorzysta drugiego do swoich celów.

Furiatka_

hmm.... ten serial jest nieprzewidywalny same kłamstwa :D

kaziulla17

To że Nolan jest gejem to wiadomo od dawna ale myślę że okaże się że Patrick tak naprawdę nie ma dobrych intencji ani co do swojej matki ani do Nolana.
Jak dla mnie dziwna jest ta więź między Victorią i Patrickiem. Porzuciła go jako dziecko i nagle spotykają się po 20 latach i ma z nim lepszy kontakt niż z Danielem i Charlotte, których wychowała.

użytkownik usunięty
kaziulla17

jak ty oglądasz revenge? wybiórczo? ;-) orientacja seksualna Nolana nie jest żadną tajemnicą, lubi i chłopców, i dziewczynki. spotykał się z Tylerem, ze swoim współpracownikiem, z Padmą... Emily widziała jeszcze innego faceta wychodzącego od niego z domu po wspólnej nocy. inna sprawa, czy intencje Patricka są szczere... pewnie nie.

oglądam od początku ale wieszz tyle tych odcinków już jest i zwyczajnie zapomniałam:P ale dziękuję za przypomnienie:P

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

problem zniknął razem z Patrickiem ;)