PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21076
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

O intrygach? Zna ktos moze? Typu Revenge, Ringer?

ocenił(a) serial na 10
kalambury1008

podbijam!
polecicie jakiś podobny serial do Revenge? bądź Ringer? albo przynajmniej w podobnym klimacie

separacja

Od siebie dodałabym jeszcze "Gotowe na wszystko", więcej nic mi nie przychodzi do głowy :)
Chociaż obiło mi się o uszy, że serial "Savannah" jest w podobnym klimacie, ale osobiście nie widziałam, także nie biorę odpowiedzialności za to, jaki jest :P

ocenił(a) serial na 8
separacja

Jeżeli bierzemy za współczynnik bogactwo, tajemnice, silne i nieco wredne bohaterki (kogoś w stylu Victoria) to przypomina mi się taki serial jak Pasadena z 2001r z Daną Delany (która gra też w "Gotowych na wszystko"). Serialik był krótki bo miał zaledwie 13 odcinków.

ocenił(a) serial na 10
kalambury1008

szkoda, ze nie powstał 2 sezon Ringer? bo moim zdaniem był to dobry nawet bardzo serial, ktory trzymał w napieciu w kazdym odcinku i nigdy nie wiadomo było co sie wydarzy - i tak oto ostatnio ogladam Hart of Dixie - choć 2 sezon jest nieco taki sobie ale 1 sezon polecam.

ocenił(a) serial na 10
melka_filmweb

Już kilka razy natknęłam się na ten tytuł - Hart of Dixie dlatego chyba się za niego zabiorę :)
Co do Ringer to straszna szkoda, że nie będzie 2 sezonu, ale taki mają gust Amerykanie, robią milionowy sezon serialu który się już przejadł a nie wznawiają nowych dobrych seriali... :/

ocenił(a) serial na 8
separacja

ja oglądam Hart of Dixie i kocham ten serial, jest zabawny, polecam też 666 Park Avenue, bogaci i niebezpieczni, tylko, że w tym serialu drzemie piekielna siła :)

ocenił(a) serial na 10
kalambury1008

REVENGEZEMSTA.FORA.PL zapraszamy!

użytkownik usunięty
kokoniasta

Plotkara jest przepełniona intrygami i złośliwościami (nie tylko w temacie mody i chłopaków ;))

ocenił(a) serial na 9
kalambury1008

The lying game - specyficzny, ale intrygi są obecne. Od stycznia drugi sezon, więc nie ma za dużo do nadrabiania. Polecam:)

ocenił(a) serial na 8
kalambury1008

Pretty Little Liars

ocenił(a) serial na 9
kalambury1008

A ja proponuję serial UKŁADY, świetny. Są intrygi, są zepsuci ludzie wyższych sfer, jest napięcie ;) Polecam

kalambury1008

Niepodobny, ale polecam El Internado. Najlepszy na świecie.

ocenił(a) serial na 10
kalambury1008

Orphan Black może :> i Tajemnice Palm Springs :)

ocenił(a) serial na 8
inia18

Melrose Place 1992 tam było dużo zwrotów akcji, intryg, świetny serial