PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Syn Victorii

ocenił(a) serial na 7

Najlepiej jakby się okazało, że to Nolan jest jej synem. Ale to chyba mało prawdopodobne.

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

Nolan okaże się być synem Wiktorii i sokołem - jestem tego pewna.

ocenił(a) serial na 10
e1edith

Jak dla mnie te teoria nie ma jakiegokolwiek sensu ;)

ocenił(a) serial na 8
ekamina

musiałby być wtedy najlepszym czarnym charakterem zdobywając takie zaufanie u wrogów jak u Emily :D więc też wątpię w tą teorię :D zastanawiam się tylko dlaczego Sokół - skoro jest lepszy w te klocki niż Nolan - sam nie napisał programu "padlina", skoro jest takim geniuszem długo by mu to nie zajęło :D a nie tyle zachodu o to by wyciągnąć ten program od Nolana...

wiktoria001100

Jeśli się okaże, że to Nolan i cały czas okłamywał Emily to ja wątpie w sens tego serialu i przestaje oglądać..

ocenił(a) serial na 8
omajgad

ja kibicuję nemily więc tak nie może być :/ intryguje mnie tylko ten Sokół... bo coś mi się wydaje, że bd to już osoba, którą znamy, a nie bd wprowadzać nowego bohatera :D większy szok :D

omajgad

ja również byłovby beznadziejnie..

ocenił(a) serial na 8
kaziulla17

Ja myślę, że mogą dać nowego bohatera, albo będą plątać coś jeszcze związanego z ojcem EM, w końcu ten 'Sokół' pojawiał się już wcześniej, jak Nolan powiedział. Tak czy inaczej kretyńskie byłoby stawiać Nolana w roli czarnego bohatera- on jest jak brat EM ;) Co do syna Victorii myślę, że nas zaskoczą ^^

urzeczona20

a co do Jacka to chyba dowie się że to nie jest Emily tylko Amanda... w tym odcinku co będzie teraz albo w przyszłym..

ocenił(a) serial na 8
kaziulla17

skąd to info? :D mnie w sumie zastanawia czy oskarżą Nolana o to zabójstwo... no bo w sumie żadnych dowodów nie mają, ale z drugiej strony Inicjatywa może chce się go pozbyć. Jak Aiden się zapytał Traska czemu trzymali Padmę tak długo przy życiu, to on mu odpowiedział, że zobaczy. No i się zastanawiam czy właśnie tego nie miał na myśli :D

no_bo_co

SPOILERY-
“You'll know who the Falcon is in Episode 19 — and he or she will be integral to the finale,”
The mystery surrounding Victoria's other offspring “will be answered before the end of the season,” he discloses. “It's a race to see who can find this person first, and when they do, the son will definitely have an opinion or two about his mother.”
Wydaję mi się, że Falcon to syn Victorii, zobaczymy.

Dodo140

Też mi się tak wydaje, że Falkon to syn Victorii fajnie by był jak by tak zrobili :)

belno

watpie by to byl Nolan, tez o nim pomyslalam ale to by sie kupy nie trzymalo. W 20 odc bylo mowa ze zaplacila mu 5 milionów za znikniecie wiec obydowje by o sobie wiedzieli, a wiadomo ze nic nie wskazywalo by byli matka i synem.

agab1987

No, to byłoby już nielogiczne

ocenił(a) serial na 9
belno

kto to Falkon ?:)

ocenił(a) serial na 6
wilczek843

Sokół

paps

ale tym sokolem to nie byla ta laska co nolan wsadzil do wiezienia? falkona jeszcze nie pokazali nie?

ocenił(a) serial na 8
agab1987

Falcon to ta kobitka. Także synem V jest ktoś inny

arab17

aaaa bo tak piszecie ze Falkon to facet:P