Najlepiej jakby się okazało, że to Nolan jest jej synem. Ale to chyba mało prawdopodobne.
musiałby być wtedy najlepszym czarnym charakterem zdobywając takie zaufanie u wrogów jak u Emily :D więc też wątpię w tą teorię :D zastanawiam się tylko dlaczego Sokół - skoro jest lepszy w te klocki niż Nolan - sam nie napisał programu "padlina", skoro jest takim geniuszem długo by mu to nie zajęło :D a nie tyle zachodu o to by wyciągnąć ten program od Nolana...
Jeśli się okaże, że to Nolan i cały czas okłamywał Emily to ja wątpie w sens tego serialu i przestaje oglądać..
ja kibicuję nemily więc tak nie może być :/ intryguje mnie tylko ten Sokół... bo coś mi się wydaje, że bd to już osoba, którą znamy, a nie bd wprowadzać nowego bohatera :D większy szok :D
Ja myślę, że mogą dać nowego bohatera, albo będą plątać coś jeszcze związanego z ojcem EM, w końcu ten 'Sokół' pojawiał się już wcześniej, jak Nolan powiedział. Tak czy inaczej kretyńskie byłoby stawiać Nolana w roli czarnego bohatera- on jest jak brat EM ;) Co do syna Victorii myślę, że nas zaskoczą ^^
a co do Jacka to chyba dowie się że to nie jest Emily tylko Amanda... w tym odcinku co będzie teraz albo w przyszłym..
skąd to info? :D mnie w sumie zastanawia czy oskarżą Nolana o to zabójstwo... no bo w sumie żadnych dowodów nie mają, ale z drugiej strony Inicjatywa może chce się go pozbyć. Jak Aiden się zapytał Traska czemu trzymali Padmę tak długo przy życiu, to on mu odpowiedział, że zobaczy. No i się zastanawiam czy właśnie tego nie miał na myśli :D
SPOILERY-
“You'll know who the Falcon is in Episode 19 — and he or she will be integral to the finale,”
The mystery surrounding Victoria's other offspring “will be answered before the end of the season,” he discloses. “It's a race to see who can find this person first, and when they do, the son will definitely have an opinion or two about his mother.”
Wydaję mi się, że Falcon to syn Victorii, zobaczymy.
watpie by to byl Nolan, tez o nim pomyslalam ale to by sie kupy nie trzymalo. W 20 odc bylo mowa ze zaplacila mu 5 milionów za znikniecie wiec obydowje by o sobie wiedzieli, a wiadomo ze nic nie wskazywalo by byli matka i synem.
ale tym sokolem to nie byla ta laska co nolan wsadzil do wiezienia? falkona jeszcze nie pokazali nie?