PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Nie wiem czy zaczynać ten serial. Myślicie, że warto? Rozkręca się już od początku, czy po kilku odcinkach?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
roznebzdety

Oczywiście, że warto... dotrwać do końca pierwszego sezonu. 1 jest świetny i naprawdę super się go ogląda, nawet jeśli przeszkadza cukierkowość i taka przemiła otoczka, to czas przyjemnie leci, a zakończenie jest po prostu świetne. Dalej już niestety tylko gorzej, bo drugi sezon to pomyje po najgorszej strawie więziennej, potwierdzające, że scenarzyści nie za bardzo pomyśleli, co będą z tym serialem robić dalej. Jak wolisz, więc... albo masz serial na jeden sezon, ale męczący rozrywkę na parę.

roznebzdety

jest dość dobry, problem w tym, że się kręci ale nie wiadomo czy się kiedyś skończy kręcić... w sensie czy dojdzie do tej zemsty (nie chcę spoilerować) czy będą ciągnąć to tak długo jak długo będzie dobra oglądalność.

ocenił(a) serial na 7
roznebzdety

a mnie podoba się i drugi sezon, choć różni się od pierwszego - nowi bohaterowie, inne oblicza zemsty (to już nie jest tylko opowieść o zemście Emily), wygasają niektóre uczucia, a pojawiają się nowe... jak najbardziej polecam

ocenił(a) serial na 9
roznebzdety

Na początku nie byłem przekonany ale tak po 4 odcinkach się wciągnąłem także warto!

ocenił(a) serial na 10
roznebzdety

Warto!! Moja mama poleciła mi ten serial, ale ja oczywiście stwierdziłam, że nie ma po co go ogladać itd. To powiedziała żebym chociaż obejrzała dwa odcinki, no i skończyło się tym, że w jeden dzień obejrzałam 7 :D. A teraz to mój ulubiony serial ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 5
roznebzdety

Zdecydowanie szkoda czasu. Klasyczny przykład: A) jak nie robić serialu; B) czego nie oglądać.

ocenił(a) serial na 8
roznebzdety

Jak najbardziej. Serial jest fantastyczny, wciągający z ciekawymi postaciami i caly czas trzyma w napieciu. Z niecierpliwoscia czeka sie na nastepny odcinek.
Mam nadzieje, ze nakreca trzeci sezon.

roznebzdety

moim zdaniem strata czasu.... wszystko jest tak pogmatwane że nie można się potem już połapac w tym wszystkim