PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21096
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

masakra

ocenił(a) serial na 5

połakomiłam się przez wysokie oceny, ale to katastrofa jest. Knowania, intrygi, zdrady, oszustwa, sama zgnilizna w bogatych kręgach amerykańskich. Druga Dynastia, jeżeli wiecie o czym mówię. Ale jak zaczęłam to musiałam skończyć, na tym to cholerstwo polega. Nie polecam, bo ja żałuję, że w ogóle zaczęłam, szkoda czasu

kwieku50

Wiesz, ten serial jednak wymaga trochę myślenia podczas oglądania, być może dlatego masz problem z jego zrozumieniem, skutkując złą opinią. Poza tym temat, uważam, że temat jest prosty a zarazem ciekawy. Akcja rozkręca się od połowy I sezonu.

ocenił(a) serial na 5
yamaha299_fw

kto mówi ,że nie rozumiem, po prostu dla mnie to szmira typowo amerykańska i tyle

kwieku50

Jakieś argumenty ? Czy tylko puste słowa, na zasadzie: " nie, bo nie ! " ?

ocenił(a) serial na 8
yamaha299_fw

Moim zdaniem bardzo ciągną ten serial, robi się powoli nudny..

ocenił(a) serial na 8
madfugitivexo

No cóż w pierwszym sezonie faktycznie więcej się działo, co odcinek kogoś Emily niszczyła lub się do tego przygotowywała, a drugim trochę było spokojniej, ale wydaje mi się, że po 14 odcinku Emily z poprzedniego sezonu wróci.

Klaudia192

Też mi się tak wydaje :)

madfugitivexo

Moim zdaniem, by serial ( ten ) był ciekawy i nie męczący, powinni go zakończyć na 2 sezonach.

PS. Żaden serial nie jest idealny i nie pasuje wszystkim :)

ocenił(a) serial na 8
yamaha299_fw

No niby tak. Mogliby usunąć niektóre zbędne wątki

ocenił(a) serial na 5
yamaha299_fw

mam nadzieję,że to się skończy na 2 sezonach, bo niestety psioczę na ten serial a wciągnęłam się i ciurkiem od 3 dni oglądam, ale dalej już nie, bo doszłam do bieżących odcinków, poczekam aż się skończy całkiem

kwieku50

Jeśli by się kierować ocenami... Hm... są seriale dla młodzieży oceniane bardzo wysoko, przez młodych fanów. U starszej widowni nie mają one uznania. Oczywiście i na odwrót. Nie będę się wyśmiewać z Dynastii czy Mody Na Sukces, bo one są kierowane do innej grupy społecznej. Więc zanim ktoś wjedzie na oceny jakiegoś filmu, to niech się zastanowi w której grupie jest.