... to może być tylko Victoria.....
zdziwię się jak będzie inaczej.....
To nie może być Victoria.
Skoro ojciec Emily poznał Vicotrie jak Jego córka miała z 9 lat.
Więc jak mogła to być Victoria?
Poza tym Emily spała z Danielem,to co spała z bratem?
Zastanów się kobieto co piszesz....
Bo to są głupoty.
to co i jak jest przedstawione w filmach , nie raz przedstawione z innej perspektywy , aby później okazać inna wersje zdarzeń - mężczyzno...
Powiem szczerze, że jak tylko usłyszałam że matka Emily żyje też pomyślałam że to Victoria, ale po dłuższym namyśle doszłam do wniosku że to jednak nie jest możliwe, a co do postu theobiwan585, to kogo obsadzili w roli matki Emily jeśli można wiedzieć?
Nawet bez info o obsadzeniu roli, taka teoria wydaje się dosyć niedorzeczna. Mimo że "Revenge" ma elementy telenoweli, to jednak prezentuje wyższy poziom niż produkcje typu "Moda na sukces".
Widzieliśmy w retrospekcjach, jak ojciec Amandy i Victoria poznają się po raz pierwszy. Zresztą wszystko, co wdzieliśmy w serialu przeczy takiej teorii.
bardziej mi pasuje mama Nolana - cóż podobni są jak siostra z bratem - i w sumie zaczyna to pasować, jego pomoc i wkład ojca w firme - a przede wszystkim jej ocalenie, bo wszyscy Ci który za dużo wiedzą giną a mama Nolana nie - skoro Emily ją znalazła "tamci" też mogli.
SPOILERY a ta o której piszesz to nie jego ciotka, ta której śmierć upozorował Nolan?
ano tak ciotka - moj bląd - choc jak tak przeczytała na internecie kto i jak ma zagrać matke emily, to jestem ciekawa i to bardzo 2 sezonu, bo wychodzi na to że będzie osoba bardzo nieprzewidywalna i niebezpieczna - a do tego ten ślub, który rozpocznie 2 sezon (ciekawe czy to będzie Jack i Amanda), bo domyślam się, że coś pójdzie nie tak - np. że dziecko może być Taylora... oj, ciekawie będzie.
http://www.youtube.com/watch?v=42gblsuw5wQ&feature=youtu.be
SPOILERY też mam wątpliwości czy to faktycznie jest dziecko Jacka, zresztą może ma coś z tym wspólnego ten Japończyk ;)
Wątpię żeby Takeda był ojcem dziecka "Amandy".
Chociaż też tak zażartowałem w innym temacie :)
Ale może Nas zaskoczą i to jednak będzie Takeda.
Mam nadzieje że to jednak Jack jest ojcem dziecka "Amandy".
I że troskliwe się Nimi zaopiekuje,i zostawi Emily w spokoju...żeby mogła być znowu z Danielem :)
nie myślałam że to Takeda jest ojcem, ale że ma z tym coś wspólnego w innym sensie, ja mam nadzieje że Daniel nie będzie z Emily, ale jego postać powoli zaczyna się rozkręcać, może będzie b. jak tatuś :P