PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

... to może być tylko Victoria.....
zdziwię się jak będzie inaczej.....

burbarry

To nie może być Victoria.
Skoro ojciec Emily poznał Vicotrie jak Jego córka miała z 9 lat.
Więc jak mogła to być Victoria?
Poza tym Emily spała z Danielem,to co spała z bratem?
Zastanów się kobieto co piszesz....
Bo to są głupoty.

ocenił(a) serial na 8
Damx123

to co i jak jest przedstawione w filmach , nie raz przedstawione z innej perspektywy , aby później okazać inna wersje zdarzeń - mężczyzno...

burbarry

Ale czasami trzeba najpierw pomyśleć a nie pisać takie głupoty moja Droga.

ocenił(a) serial na 10
burbarry

Przecież już obsadzili role Matki Emili ....

ocenił(a) serial na 9
burbarry

Powiem szczerze, że jak tylko usłyszałam że matka Emily żyje też pomyślałam że to Victoria, ale po dłuższym namyśle doszłam do wniosku że to jednak nie jest możliwe, a co do postu theobiwan585, to kogo obsadzili w roli matki Emily jeśli można wiedzieć?

ocenił(a) serial na 8
megan1011

Jennifer Jason Leigh będzie grać matkę Emily.

ocenił(a) serial na 8
hadonia

nie wiedziałam ,ze rola jest juz obsadzona

ocenił(a) serial na 8
burbarry

Nawet bez info o obsadzeniu roli, taka teoria wydaje się dosyć niedorzeczna. Mimo że "Revenge" ma elementy telenoweli, to jednak prezentuje wyższy poziom niż produkcje typu "Moda na sukces".
Widzieliśmy w retrospekcjach, jak ojciec Amandy i Victoria poznają się po raz pierwszy. Zresztą wszystko, co wdzieliśmy w serialu przeczy takiej teorii.

ocenił(a) serial na 9
hadonia

Dzięki wielkie :)

ocenił(a) serial na 10
burbarry

bardziej mi pasuje mama Nolana - cóż podobni są jak siostra z bratem - i w sumie zaczyna to pasować, jego pomoc i wkład ojca w firme - a przede wszystkim jej ocalenie, bo wszyscy Ci który za dużo wiedzą giną a mama Nolana nie - skoro Emily ją znalazła "tamci" też mogli.

ocenił(a) serial na 6
melka_filmweb

SPOILERY a ta o której piszesz to nie jego ciotka, ta której śmierć upozorował Nolan?

ocenił(a) serial na 10
Alicja_kosmitka

ano tak ciotka - moj bląd - choc jak tak przeczytała na internecie kto i jak ma zagrać matke emily, to jestem ciekawa i to bardzo 2 sezonu, bo wychodzi na to że będzie osoba bardzo nieprzewidywalna i niebezpieczna - a do tego ten ślub, który rozpocznie 2 sezon (ciekawe czy to będzie Jack i Amanda), bo domyślam się, że coś pójdzie nie tak - np. że dziecko może być Taylora... oj, ciekawie będzie.
http://www.youtube.com/watch?v=42gblsuw5wQ&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 6
melka_filmweb

SPOILERY też mam wątpliwości czy to faktycznie jest dziecko Jacka, zresztą może ma coś z tym wspólnego ten Japończyk ;)

Alicja_kosmitka

Wątpię żeby Takeda był ojcem dziecka "Amandy".
Chociaż też tak zażartowałem w innym temacie :)
Ale może Nas zaskoczą i to jednak będzie Takeda.
Mam nadzieje że to jednak Jack jest ojcem dziecka "Amandy".
I że troskliwe się Nimi zaopiekuje,i zostawi Emily w spokoju...żeby mogła być znowu z Danielem :)

ocenił(a) serial na 6
Damx123

nie myślałam że to Takeda jest ojcem, ale że ma z tym coś wspólnego w innym sensie, ja mam nadzieje że Daniel nie będzie z Emily, ale jego postać powoli zaczyna się rozkręcać, może będzie b. jak tatuś :P

ocenił(a) serial na 9
Alicja_kosmitka

skad info o ślubie ktory rozpoczyna 2 sezon ?

ocenił(a) serial na 9
bornslippy91

juz nieaktualne ;]

ocenił(a) serial na 6
burbarry

A ja miałam nadzieję, że rolę mamuśki dostanie Maura Tierney. Wygląda jak Emily/Amanda za kilka(naście) lat: http://www.starscolor.com/images/maura-tierney-06.jpg