PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10045120}

Znajomi i sąsiedzi

Your Friends and Neighbors
2025 -
7,2 3,2 tys. ocen
7,2 10 1 3179
6,0 4 krytyków
Znajomi i sąsiedzi
powrót do forum serialu Znajomi i sąsiedzi

Ciekawe na jakiej grupie lub forum padło hasło „ej, dawajcie jedynkę temu serialowi, tam żrą Jezusa z dżemem”. Serial świetny!

Hejt_ErEMNieJestem

Ja widzę zlot atoli

Hejt_ErEMNieJestem

ja widze zlot ale lemingow objawowych z przerzutami odbytu do mozgu

Hejt_ErEMNieJestem

Na razie to ty zrobiłeś zlot podnieconych ateuszy

ocenił(a) serial na 8
Hejt_ErEMNieJestem

Szkoda że nie zrobili sceny jak włamują się do meczetu :) Ale wtedy lewactwo dostałoby piany na mordacĥ:)

ocenił(a) serial na 8
Korgan_

Albo do synagogi gasząc świeczki własnym moczem.

Korgan_

Skretyniałe prawicowe katolstwo i nieśmiertelny "argument" o meczetach xD

ocenił(a) serial na 8
paw_2

Ssij ciotucho

ocenił(a) serial na 8
Hejt_ErEMNieJestem

Serial świetny ale zapewne wiesz, że Islamu i Judaizmu nie można nawet tknąć bo ręce up ierdolą i rodzinę spalą do do ostatniego pokolenia. Za na wiarę chrześcijańską można splunąć, zmieszać z błotem i sprofanować na kilka sposobów. Tylko skur wiały żyd mógł się tego dopuścić "Tropper urodził się w dzielnicy Riverdale w Bronksie w Nowym Jorku w liberalnej, religijnej rodzinie żydowskiej..."

Bokciu

W ogóle zauważyłem, że w produkcjach Apple przewijają się takie wątki. Pierwszy zauważyłem w Ted Lasso, kolejny w Studio, teraz to... Może jeszcze coś przegapiłem. Szkoda, serial nie obejrzę, a świetnie się zapowiadał.

micgo27

Przypomnę, jaki był kwik z powodu performensu z gaśnicą. Oczywiście to była patologia, ale z drugiej strony coraz mniej się dziwię 6% Brauna. Skoro można obrażać katolików bezkarnie, a powiedzenie jednego negatywnego słowa o żydach jest skandalem, no to coś jest nie tak. Ludzie to widzą i głosują. Sami lewaki tworzycie potwora.

Fredowski

Biedne katole, wiecznie pokrzywdzone xD

Bokciu

Się skur wiały katol odezwał

ocenił(a) serial na 8
paw_2

Zaswędział cię odbyt pomiocie szatana?

Hejt_ErEMNieJestem

mogę się założyć, że jak Braun latał z gaśnicą, to byłeś pierwszy by się o to zesrać ;)

ocenił(a) serial na 8
tomasz_jacek_oleszko

Zesrał się na rzadko razem z tą żydowską piz dą, która stanęła w obronie świecznika i do teraz leczą razem traumę jaka została odciśnięta na ich psychice.