Ciekawe na jakiej grupie lub forum padło hasło „ej, dawajcie jedynkę temu serialowi, tam żrą Jezusa z dżemem”. Serial świetny!
Szkoda że nie zrobili sceny jak włamują się do meczetu :) Ale wtedy lewactwo dostałoby piany na mordacĥ:)
Serial świetny ale zapewne wiesz, że Islamu i Judaizmu nie można nawet tknąć bo ręce up ierdolą i rodzinę spalą do do ostatniego pokolenia. Za na wiarę chrześcijańską można splunąć, zmieszać z błotem i sprofanować na kilka sposobów. Tylko skur wiały żyd mógł się tego dopuścić "Tropper urodził się w dzielnicy Riverdale w Bronksie w Nowym Jorku w liberalnej, religijnej rodzinie żydowskiej..."
W ogóle zauważyłem, że w produkcjach Apple przewijają się takie wątki. Pierwszy zauważyłem w Ted Lasso, kolejny w Studio, teraz to... Może jeszcze coś przegapiłem. Szkoda, serial nie obejrzę, a świetnie się zapowiadał.
Przypomnę, jaki był kwik z powodu performensu z gaśnicą. Oczywiście to była patologia, ale z drugiej strony coraz mniej się dziwię 6% Brauna. Skoro można obrażać katolików bezkarnie, a powiedzenie jednego negatywnego słowa o żydach jest skandalem, no to coś jest nie tak. Ludzie to widzą i głosują. Sami lewaki tworzycie potwora.