Znaki
powrót do forum 2 sezonu

Co do oceny serialu bardzo dobry, ale trochę przesadzili z szczegółami, nie wiem jaka pora roku jest w drugim sezonie, ale sądząc po rosnących słonecznikach raczej wiosna lub lato, a na nocnym niebie widać konstelacje Oriona, która jest widoczna od późnej jesieni do końca zimny w pierwszym sezonie co wieczór była pełnia... takie detale mało istotne dla fabuły....

siwman

Bo to były znaki ;)

czerwony36

Ludzie nie patrzą na film tylko na konstelacje gwiazd .. masakra a sprawdź czy skarpetki masz w tym samym kolorze ..

robert63_filmweb

Dla mnie serial jeden z lepszych ostatnich lat Polskiego kina, napisałem tylko co mi się rzuciło w oczy

siwman

Hej. Gdzie można obejrzeć 2 sezon? Mam tylko 5 odcinków.

ruszkosia23

Na Ipli jest cały

ocenił(a) serial na 8
siwman

Zależy na którą postać patrzysz. W jednej scenie masz córkę policjanta w letniej sukience, a w drugiej Dorotkę w zimowej kurtce ;)

ocenił(a) serial na 10
asiczka666

Dorotka raczej nie jest "postacią reprezentatywną" dla warunków meteo - równie dobrze latem mogłaby biegać w kożuchu i baranicy ;) Ale serial fajny i zaskakujący. No i nie jest zbyt grzeczny i poprawny politycznie., co jest jego plusem. Postać Jonasza (Judasza?) to taka szara eminencja Sowich Dołów. Wątek Vril taki SF, choć u niektórych wzbudzi chęć poszerzenia wiedzy o kompleksie Riese. Ale jakoś ujęć z samego kompleksu nie mogę się dopatrzeć... :/