Zniewolona: Sezon 3 Zniewolona sezon 3, odcinek 7
odcinek Zniewolona (2019)

Zniewolona | odcinek 7

6,2 12  ocen
6,2 10 1 12
Zniewolona
powrót do forum s3e7

Boli mnie ta zmiana głównej bohaterki. Nowa aktorka tworzy zupełnie inną Katię, nie tą którą tak bardzo polubiłam i która rozczulała, a zarazem intrygowała swoją skromnością i prostotą. Poza tym wiele jej zachowań jest dla mnie niezrozumiałych. Jak chociażby robienie wyrzutów Żadanowi za brak jego obecności na aukcji charytatywnej, obecności której to rzekomo tak wielce potrzebowała. Jednak widz śledząc jej przebieg dochodzi do wniosku, że naprawdę doskonale sobie z nią poradziła. A nieobecność Andrieja? Przecież on i tak robi wszytsko dla niej! Obrażalstwo Katii, wypłakiwanie się w surdut Jabłonowskiego było dla mnie mało przekonującym zachowaniem. Tak jakby chcieli mieć pretekst do skłócenia Żadana z Katią, ale zamiast wymyślić coś wiarygodnego tworzą już na siłę. Takie sytuacje tylko mnie zniechęcają... ale i tak będę oglądać dla cudownego Maksima Radugina ;)

Nana_707

Jeżeli nadal tak trzymasz, to teraz widzisz, że jednak warto było. Teraz dopiero zaczyna się rozkręcać

Pawcio_filmaniak

Niby tak, ale przekombinowali. Ta Katia to już chyba całe życie będzie uciekać. Ile można?

rafal4792

No cóż, jak przestanie uciekać, to teoretycznie skończy się film. Na szczęście nie jest ona tutaj jedyną postacią i jedynym wątkiem, a to w praktyce oznacza, że nadal będzie ciekawie. Przynajmniej do tej pory jeszcze jest