PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483173}

Znudzony na śmierć

Bored to Death
2009 - 2011
7,1 2,0 tys. ocen
7,1 10 1 2014
6,5 4 krytyków
Znudzony na śmierć
powrót do forum serialu Znudzony na śmierć

Kiedyś marką HBO oznaczano dobre i wybitne produkcje. Teraz HBO wyświetla takie seryale w ramach zapchajdziury. I to specjalnie dla tych, co mają wysoki abonament w NC+, bo w niskich HBO nie zobaczysz...

ocenił(a) serial na 7
voleon

nadal robia wybitne seriale ,przeciez boardwalk empire ciagle wychodzi ;)

Hasziszijjin

Szanuję twoje upodobania, ale ja zawierałem umowę z nc+ z myślą, że zobaczę ciekawe filmy. Tymczasem, obecnie zdarzają się nawet całe dni, gdzie po porannych programach dla dzieci, przez resztę dnia ciągną się wyłącznie seriale (piętnasty odcinek czegoś tam, siedemdziesiąty odcinek czegoś tam, itd), żeby po południu wznowić 20 już razy wznawiane filmy, a późno w nocy uraczyć widza jednym lub drugim zakalcem rodzimej produkcji i tak już wielokrotnie wznawianym przez siebie, jak i w ogólnie dostępnej telewizji DVB-T.
HBO nie jest tu wyjątkiem - podobną siatkę stosuje już od 2 lat Canal+ i AleKino.

ocenił(a) serial na 7
voleon

Masz w pelni racje. Ja juz dawno temu zrezygnowalem z tv na rzeczy internetu. Tutaj wybieram sobie co chce ,kiedy chce ,w jakiej jakosci chce oraz w wybranym jezyku ,ale rozumiem twoje rozczarowanie zreszta trudno mu sie dziwic.