PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=376404}

Zorro

Zorro: La espada y la rosa
2007 -
7,3 786  ocen
7,3 10 1 786

Zorro
powrót do forum serialu Zorro

Jak myslicie z kim zostanie Alejandro? Z tą piękną indianką Yumalai czy z Almudeną? Ja osobiście wolałabym żeby został z tą pierwszą...

telimena79

Według mnie Alejandro będzie z Almudeną, a Yumalai pewnie albo zginie albo odejdzie z powrotem do swojego plemienia. To taka moja teoria :P

telimena79

Mogę powiedzieć, że na 100% zostanie z Almudeną - nie wiem nawet czy nie doczekają się potomka, bo jego siostra (Maria Pia) tak. Widziałem jakieś urywki z końca serialu ale po hiszpańsku i niewiele zrozumiałem. Mnie bardziej ciekawi jak potoczą się losy Cataliny del Valle Campos - jest śliczna. Ciekawe tylko czy zostanie z tym cieciem swoim mężem czy znajdzie jakiegoś prawdziewego faceta:) Oby jej tylko nie uśmiercili, bo to raczej czarny charakter:)

Skeletor

Catalina nie jest czarnym charakterem ;) Alejandro będzie z Amudeną, bo oglądałem finał na youtubie ;)

SlowDown

Ale do pozytywnych jej też nie można zaliczyć bo spiskowała z MariąAngel gdy ta chciała uśpić Diega, a poza tym oddaje się kapitanowi Pizzaro ;) z konieczności bo z konieczności ale zawsze :)

telimena79

Zostanie z Almudena a Marieangel zjedzą ludożercy czad!!!

pakocudowna

zostanie zaatakowana przez nich i nadjedzona:) dlatego będzie chodzić zakryta:) a ostatecznie zginie w ostatnim odcinku od ciosu nożem zadanego przez Olmosa i oboje umrą patrząc na siebie :)