PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=12034}
5,0 7,5 tys. ocen
5,0 10 1 7459
Zostać miss
powrót do forum serialu Zostać miss

a dokładniej czwarty. http://www.youtube.com/watch?v=PARHT2StsUM

Ten odcinek wrzucony przeze mnie :) Niestety moje wideo posypało się kompletnie i nie mam jak odzyskać reszty nagrać z vhsów, poza tym brakuje mi kilku odcinków (1,2,3,8). Jakoś też nie mogę powiedzieć jaka jest, bo nie wiem jak kasety zostaną odczytane przez działający odtwarzacz, mam nadzieje że jakość będzie lepsza niż to co widać na tym odcinku wrzuconym na youtube (ostatnie tchnienia mojego odtwarzacza). Nie mam też od kogo skombinować działającego odtwarzacza, naprawa mojego droższa od nowego kompletnego odtwarzacza, a nowy odtwarzacz też drogi. Jakbym jeszcze miał wszystkie odcinki to może by się coś pomyślało, a tak mi się nie opłaca niestety.

Co do samego serialu to oglądałem go w 2004 roku jeszcze chodząc do podstawówki, wydawał mi się wtedy megazajebisty. Dzisiaj patrząc na to z innej perspektywy serial wydaje się trochę płytki, ale swoją drogą nie wszędzie trzeba szukać drugiego dna. Mam ogromny sentyment do tego serialu, przypomina mi stare zajebiste czasy.

Co do Zostać Miss II - kompletna porażka jak dla mnie. Odgrzewany kotlet który kompletnie nie wyszedł. Pierwsza "dziewicza" seria rządzi!

5Dale65

inne odcinki sa na ipli.