Tyle, że to jest świetne a twoja ocena jest nieuzasadniona. A abonamentu nikt ci nie każe płacić. My po zapłaceniu kary za niepłacenie znowu njepłacimy już od 12 lat.
Nie mialem i nie mam zamiaru tego ogladac ale warto przygladac sie mu z jednego wzgledu sa nowe ladne aktorki jak ta grajaca Meryem jak i juz te znane Melis Cemre Cinar (Arzu z Elif :P ) takze to tyle jesli chodzi o zalety, mozesz zwiekszyc ocene z 1 na 3 narazie, +1 za kazda ladna aktorke jaka sie ukaze ;-)) (choc Melis jeszcze nie widzialem ale wiem ze bedzie :P ). ps- O nowych willach i innych stalych elementach nie wspominam ;)
Mnie się dokładnie te same panie podobają, co Tobie i w tej samej kolejności:) Jeżeli maksymalna ilość plusów jest 10 to: Meyrem 10, Melis 9
Nie mialem i nie mam zamiaru tego ogladac ale warto przygladac sie mu z jednego wzgledu sa nowe ladne aktorki jak ta grajaca Meryem jak i juz te znane Melis Cemre Cinar (Arzu z Elif :P ) takze to tyle jesli chodzi o zalety, mozesz zwiekszyc ocene z 1 na 3 narazie, +1 za kazda ladna aktorke jaka sie ukaze ;-)) (choc Melis jeszcze nie widzialem ale wiem ze bedzie :P ). ps- O nowych willach i holdingach i innych stalych elementach nie wspominam ;)
serial faktycznie drętwy, główna aktorska strasznie mdła, aktor w sumie też. Serial tak samo słaby jak "Więzień miłości", w obu dialogi między bohaterami i pojedyncze sceny rozciągają się w czasie, tzn. oni reagują na coś w ślimaczym tempie. A co do tej Meryem (z miną wiecznej cierpiętnicy) widziałam tę scenę jak ojciec ją porwał i zamknął gdzieś, a ta w ryk, zamiast zadzwonić z telefonu, który miała przy sobie, położyła się i już chyba gotowa umierać. W ogóle jest strasznie nieporadna. Czasem zerkam na ten serial, żeby się pośmiać. Chociaż te sceny są raczej żenujące niż śmieszne.
Lipa straszna. Gapiłem się na to przy obiedzie i za diabła nie umiem pojąć, jak można kręcić jeszcze takie bzdury. Nikt tam nie myśli logicznie. Bzdura goni bzdurę. Zęby bolą.