PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10038128}

Zupełnie normalna rodzina

En helt vanlig familj
2023
6,5 6,5 tys. ocen
6,5 10 1 6544
Zupełnie normalna rodzina
powrót do forum serialu Zupełnie normalna rodzina

Ależ to dziecko szukało kłopotów. Chodziła z obcymi facetami gdzieś po dziurach i tylko się prosiła o problemy, a potem jak taka ciamajda, nie umiała powiedzieć "nie". Była kompletnie nieasertywna. Tzn. jak ofensywnie podrywała kolesi, to była asertywna, tylko potem jakoś jej to przechodziło. Nie mogłem patrzeć na jej smutną buzię przez cały serial. Mamusia też dobra - jej mąż miał jej powiedzieć o tym, że ona go zdradza i wtedy ona by przestała, a skoro on tego nie powiedział, to jest jego wina :D Ot, logika.

Wolfgang1984

To spójrz na to w ten sposób - dziewczyna ma 15 lat, podoba jej się trener (często podobają nam się np nauczyciele itp), ale nadal ma jednak inne oczekiwania względem swojej sympatii - no pocałunku, potrzymania za rękę, a nie od razu stosunku. Jestem w stanie to zrozumieć. A jej reakcję ktoś w komentarzach ładnie opisał, że wynika z powodu paraliżu, co jest często spotykane w takich przypadkach. Co do matki dziewczyny i zdrady - ja miałam również "wtf" na twarzy słysząc jej kontrargumentację.

Londecky

Na pewno tak jest, że często ktoś nie oczekuje od razu stosunku, tylko czegoś innego - myślę, że nie trzeba mieć do tego 15 lat. Można być dorosłym i tak mieć :) Tylko nie wiem, czy tak było w tym serialu, bo już niestety nie pamiętam :D Ja odebrałem to tak, jak napisałem. Myślę, że jakby ta dziewczyna nie szukała kłopotów, tylko miałaby swojego jakiegoś tam "crusha" i normalnie by się z nim umawiała, a on by nagle stał się zbyt ofensywny, to bym tak tego nie odebrał. Tym bardziej, że tu nie był jeden facet, ale było ich więcej, a ona z nimi się bujała po dziwnych miejscach i podrywała ich bardzo odważnie.