Zwyczajny serial

Regular Show
2009 - 2017
7,5 5,4 tys. ocen
7,5 10 1 5379
7,7 3 krytyków
Zwyczajny serial
powrót do forum serialu Zwyczajny serial

Wczoraj wyemitowano w Stanach ostatnie odcinki. Bardzo dawno temu zaciekawił mnie ten serial i obejrzałam kilkanaście odcinków, ale mnie nie wkręciło. Chciałam jednak zobaczyć, jak zakończyli RS.
W skrócie:
- Pops poświęcił swoje życie aby uratować wszechświat :( (Why do the best characters die so soon? I dlaczego jest mi tak smutno? Od dawna nie oglądam tego serialu, ale Papcio był moim ulubionym bohaterem)
- Rigby + Eileen = canon
- Mordechaj nie skończył ani z Małgosią, ani z CJ :D

Ciężko mi ocenić cały serial, ale nie sknocono zakończenia i utrzymano poziom. Brawa dla twórców.

ocenił(a) serial na 9
ihatemondays

dla mnie tan serial był naprawdę perełką wśród dzisiejszych kreskówek, które są dziwne dla mnie ( Steven Universe - w ogóle nie kupuje tego, Adventure Time, miało swoją dwuznaczność ale gdzieś po drodze ją zgubiło, o reszcie nie wspominam), tu można było się utożsamić z głównymi bohaterami, zarówno z Mordecaiem i Rygbym potrafiłem znaleźć jakieś wspólne cechy (nadmienię, że mimo iż mam 28 lat to lubię oglądać tego typu rzeczy bo najłatwiej uczyć się języka z tego typu produkcji polecam) . Finał dla mnie poruszający mimo że nie lubiłem Papcia jakoś super ekstra i uważam, że 8 sezon był troche przekombinowany to naprawdę szkoda mi go było. Chociaż i tak największy żal mam do dziewczyny Mordecaia, jakiś random już bardziej mogli by polecieć że skończył z Małgosią.
Podsumowując szkoda, że to już koniec naprawdę świetnego serialu, i chyba najważniejsza uwaga naprawdę uznanie dla twórców za muzykę, która było po prostu zjawiskowa stare hity boskie bez dwóch zdań pozostaje mi czekań na Samuraia Jacka i mieć nadzieje że nie zawiedzie oczekiwań Pozdro