ogólny reżyser iCarly powiedział że będzie 5 sezon do tego ostatni póltora godzinny odcinek
zamykający serial. 5 sezon będzie miał więcej pocałunków, muzyki, zabawy i wszystkiego co
łaczy się z serialem iCarly
5 sezon będzie kręcony od 3 lutego 2011 r. będzie miał 16 odcinków
i do tego serial będzie miał o jedną osobę mniej w serialu
Spencera wyjedzie w 2 odcinku dlatego że dostanie oferte rzeżbienia zawodowo a jego prace będą w muzeum
i wiem jak nazywają się pierwsze odcinki
iWe have a holiday
iSpencer departs from Seattle
iIlive with Sam
reżyser powiedział że Creddie bęzie istnieć w 45%
a Seddie w 48% wiedz Freddie bedzie latał z jednej do drugiej
Ja tam bym wolała Seddie xD No właśnie i skąd to wszystko wiesz xD?
A na 5 sezon jeszcze sobie poczekamy bo dopiero 5 odcinków sezonu 4 było wyemitowanych :P
mam swoje źródła
szperam po blogach
dlatego sezon piąty bedzie 20 grudnia 2012 r. przed 21 grudnia 2012 film "2012" kumacie
iFreddie and Sam if they are in love part.2
iNew friend
iCarly, we have problem
iCheck... Spencera!
w odcinku New friend do głównych rół dochodzi jakby zastepca Spencera
Ja znam reżysera, wszystko się zgadza,czyli taka będzie lista piątego sezonu:
1. iWe have a holiday (Mamy wakacje)
2. iSpencer departs from Seattle (Spencer odchodzi od Seattle)
3. iIlive with Sam
4-5. iFreddie and Sam if they are in love (Jeśli Freddie i Sam są zakochani)
6. iNew friend (Nowy przyjaciel)
7. iCarly, we have problem (Carly, mamy problem)
8. iCheck... Spencera!
9. iConfess My Love
Tak, też bym chciał.
Opis odcinka iFreddie and Sam if they are in love :
Sam i Freddie zaczynają chodzić. Carly jest o to zazdrosna, i próbuje podrywać Freddiego, ale jej się nie udaje.
Potem Carly zamknie się z freddim w jednym pomieszczeniu i będzie go próbowała całować, a sam się włamie i uratuje freddiego.
ICarly "Super Star"
Chodzi o to żę w odcinku pojawi się Black Eyed Peas Lady ggaga i inni
Ta, ciekawe skąd macie te informacje. Mało wiemy o najbliższych odcinkach sezonu 4-ego, a wy już macie listę odcinków 5-ego. Coś nie chce mi się wierzyć. Poza tym Sam i Freddie zaczną ze sobą chodzić już w odcinku iLost My Mind lub iDate Sam & Freddie. Prawdopodobnie zerwą w odcinków iCan't Take This i wrócą do siebie w iLove You, powieważ ten odcinek też jest kontynuacja iOMG.
wszystko na icarly.wikia.com
wpisz tam sobie tytuł poszczególnego odcinka
tylko to jest po angielsku
a jak bardzo chcesz się dowiedzieć to dużo też jest na innych amerykańskich stronach, wystarczy wpisać odpowiednio w google
możesz wpisać seddie arc
Nieeeeeeeeeeeeeeeee, to już nie będzie to samo! Może jestem dziecinna, ale wolę odcinki 1-3 seria. W 4 serii to jeszcze na początku były fajne, ale teraz już się zaczęło z chodzeniem, z randkami, za mało tego "prawdziwego" iCarly. Pomimo to, oglagam wszystkie odcinki, jakie znajdę, bo to i tak najfajniejszy serial dla młodzieży jaki jest :)
spencer jest i będzie, głupoty wymyślacie. Poza tym fani Creddie mieli cały pierwszy sezon, gdzie Freddork wyznawał miłość Carly, do tego iSaved your Life i iSpeed Dance. Fanom Seddie też się coś należy, prawda?
a już w sierpniu premiera iDate Sam & Freddie
prawdopodobnie, ale następny odcinek nosi tytuł iLove You i też ma być o Seddie, więc mogą do siebie wrócić. A odcinek o którym piszesz ma tytuł iCan't Take It. Na początku miał mieć tytuł iBreak Up, ale Schneider zmienił tytuł.
co za idiota wymyślił, że w piątym sezonie nie będzie Spencera? Dan bardzo ceni sobie Jerry'ego, nie pozwoliłbym mu odejść.
wiesz urodziłem się Birmingham znam się z reżyserem bo to mój wujek i wiesz co znam kolejny odcinki:)) ale to dopiero zapowiedź
NICKELODEON (MTV NETWORKS AND INC.)
SHOWS
iCarly without Spencer, who is Carly, Sam and Freddie and will together?
COMING IN MARCH 2012
podaj link skąd to masz. Jak zobaczę te odcinki to ci uwierzę xD To trochę nieprawdopodobne o tym twoim piątym sezonie. Skoro Spencer wyjedzie, a Carly zamieszka z Sam to gdzie będą robić program? Poza tym chyba Carly musi opiekować się ktoś z rodziny, prawda? Każdy może sobie tak po prostu napisać, że zna reżysera i jest z nim spokrewniony czy tam spowinowacony.
iCarly bez Spencera, kim jest Carly, Sam i Freddie i czy będą razem? Tak bym to przetłumaczyła. A jeżeli robisz nas w balona to po prostu sie przyznaj
,,5 sezon będzie kręcony od 3 lutego 2011 r. będzie miał 16 odcinków'' w marcu zaczęli kręcić dopiero drugą połowę sezonu 4-ego np. iLost My Mind