Ludzie opamiętajcie się! Czy na to forum wchodzą same P0K3M0NniaSTE 11-latki?
Przecież to kolejny chłam w stylu Disney Channel!
1/10
Twoja wypowiedź i nick świadczą o tym, że ty również jesteś pokemoniastym jedenastolatkiem. Nie podoba
ci się? Masz prawo, do wyrażania swojej opinii, ale nie obrażaj przy tym osób, którym się ten serialik podoba, a wierz mi ja go lubię oglądać mimo iż jestem dużo starsza od ciebie:)
A ty chłopczyku oglądasz lepsze produkcje? W twoich ocenach widzę Trudne Sprawy i Dlaczego ja ocenione 10/10. To się dopiero nazywa gust filmowy... Prawdziwy z ciebie krytyk...
Więc radze zanim zaczniesz oceniać innych to spójrz na siebie, bo wcale lepszy nie jesteś. Ja mam gdzieś czy ty lubisz ten serial czy nie, ale nie obrażaj ludzi, którzy go oglądają. Bo to, że ty sobie napiszesz że to chłam i w ogóle ta nas nie rusza. Nie jesteś Jezusem, świata nie zmienisz. A nazywanie kogoś ,,Pokemonem'' świadczy o twoim niskim ilorazie inteligencji, za jakiś czas nazwiesz kolegę ,,Tinkim Winkim'', a nauczyciela ,,Gargamelem''.
A czy ja tu kogoś niby obażam?
Zdanie " Czy na to forum wchodzą same P0K3M0NniaSTE 11-latki?" było przenośnią.
Co z tego, że oglądam "Trudne Sprawy"? Przecież kazdy lubi co innego. Ja np. wolę seriale o tematyce rodzinnych problemów. Lubię także horrory. Irytują mnie właśnie takie produkcje jak "iCarly", więc ja tylko wyrażam swoją opinię. Ci aktorzy, którzy grają w tym serialu zachowują na serio zachowują się jak pokemony. Drą się i popisują do kamery, wrzucając poxniej te filmiki do internetu. Zawsze widzę, że ten serial ma gatunek "Melodramat". Kto w ogóle nadał taki gatunek?Orangutan? Przecież to jest kolejna żałosna komedyjka dla dzieci w wieku 7-13.
Ja nie mam nic do tego, że ty to oglądasz, chciałam żebyś się poczuł jak ludzie, którzy oglądają ,,iCarly''. A takie przenośnie to sobie gdzieś wsadź, za przeproszeniem. I tak samo jak ja nie mam nic do ,,Trudnych Spraw'' itp., ty nie miej nic co fanów tego serialu.