PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=478253}

iCarly

2007 - 2012
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10998
iCarly
powrót do forum serialu iCarly

Bardzo irytuje mnie postać Sam. Jest wyjątkowo arogancka,wredna,prymitywna i wulgarna.
Rozumiem,że miało być zabawnie. Jednak przesada nie jest dobra w niczym i dlatego wyszło
niesmacznie.
A film ogólnie lubię.

ocenił(a) serial na 5
chrapczyk

nie wiem co ci nie pasuje , serial jest fajny a ta postać jest zabawna

chrapczyk

ja też nie wiem o co chodzi....

BitchesLoveCake

O to,że ta postać jest chamska i niesympatyczna

chrapczyk

ale czasami jest miła, w ten sposób wyraża to co czuje a poza tym jest śmieszna i o to chodziło

ocenił(a) serial na 5
BitchesLoveCake

Sam wyraża to co czuję. Litości! Gdzie ty miałaś mózg oglądając ten serial? Agresja to jest dla Sam sposób na wszystko. Np. bijąc Freda, czy jak mu tam bo jej cześć nie powiedział.....ŻAL.PL

christinearron

no i co ??

ocenił(a) serial na 7
christinearron

"ŻAL.PL"? Serio?!?

użytkownik usunięty
chrapczyk

Ja też lubię ten serial, ale za Sam nigdy jakoś szczególnie nie przepadałam. Jest fajną postacią, ale czasami bywa strasznie przesadzona i irytująca. Chociaż i tak Carly bywała bardziej.

Zresztą, najlepszy był Gibson :D

ocenił(a) serial na 7
chrapczyk

W początkowych seriach myślałam tak samo jak ty,ale ja w ostatniej Sam naprawdę się bardzo zmieniła. Np. w odcinku iBattle Chip pomogła temu nerdowi i obroniła go przed tym mięśniakiem,a w iRescue iCarly sama przyznała,że jest miękka. Lubię tą właśnie twardą Sam,ale z dobrym sercem.

ocenił(a) serial na 9
chrapczyk

a ja serial zacząłem oglądać właśnie dla Sam - bo Jennette jest boska :D i tyle w temacie :)

ocenił(a) serial na 6
czciciel

zgadzam się w 100%