Good Luck Guys Polska
powrót do forum 2 sezonu

Co to za dobór osób

ocenił(a) program na 3

Dobieranie osób do tego programu to chyba jakaś ruletka w dodatku na fali woke. Co tam robi Drag Queen i "facet" lubiący inaczej? Przecież to się leczy a nie promuje. Dodatkowo ta monika goździalska, rozwydrzona, nic jej się nie podoba, całą grupę nastawia przeciwko komuś kto ma inne zdanie od niej, a reszta idzie za nią jak stado baranów. Jeszcze ten Stifler nie wiadomo po co, chłop ma chyba ujemnie IQ, obraża wszystkich pod przykrywką "fajnego" i luzackiego gościa. Błagam, nie promujmy w Polsce takich osób już i tak tego jest za dużo za granicą. Jestem po 4 odcinkach 2 sezonu ale już mam dość, uczestnicy zamiast się bawić i współpracować bo wygraną są pieniądze na cele charytatywne to ci ludzi jak bydło się zachowują

użytkownik usunięty
PumaNeo

Skoro tak ci sie nie podoba skład to po co oglądasz kolejne odcinki? :)

Mi też się nie podoba drugi sezon pierwszy był dużo lepszy, Monika już była w programie starcie 50 czy jakoś tak i tam z niczego ukręciła drame, nigdy bym za nią nie poszła, widać jaka jest fałszywa i jak manipuluje ludźmi.

ocenił(a) program na 2
kamila_pasymowska

Tak. Poprzedni sezon miał fajnych uczestników i przyjemnie się go oglądało. Miałam nadzieję na luźną rozrywkę, ale po obejrzeniu starcia 50 nawet nie mam ochoty kontynuować oglądania. Może produkcja liczy, że chamstwo przyciągnie więcej uwagi. Szkoda.

ocenił(a) program na 1
PumaNeo

Bycie gejem jest akurat naturalne ;)