Czy tylko mi się wydaje że opinie tutaj i na instagramie w komentarzach są opłacone? Ludzie wydają się pokładać ze śmiechu, a ja po obejrzeniu 4 odcinków nie uśmiechnąłem się nawet raz. A zdarza mi się docenić polski kabaret czy stand-up, więc nie jestem zgorzchniałym forumowiczem XD No ale Wiolka Walaszczyk z kupą na ręce czy chodząca za uczestnikami i wydająca z siebie jakieś dziwne dźwięki w gaciach na głowie, zgrażyniała Pakosińska co robi jakieś występy ala ćwiczenia w stroju z wystającymi łoniakami, striptiz Woronowicza, postacie totalnie bezpłciowe jak Szpak, Adamska czy Meyer... Nie wspominając już o gościach takich jak Strasburger czy Mama na obrotach (w sumie patrząc na nią i jej fanów, to chyba ten bezbecki target w który uderzają). Teraz odpaliłem 5 odcinek, Wiolka robi sztuczne oddychanie sztucznej żabie... Jak ktoś myśli że internet godnie przejmie pałeczkę programów rozrywkowych od telewizji, to niech obejrzą to, szybko zmienią zdanie...
Opłacone na bank. Teraz jest szal na promowanie nijakiej Adamskiej. Za chwilę z lodówki wyskoczy byle kasę zarobic
No ja też tak miałem że nie potrafiłem się śmiać z tego programu bo wszystko jest w nim sztuczne. Nie ma tam spontanu tylko robienie z siebie głupka poziom dla przedszkolaków no i dowodzi temu Cezary Pazura któremu zdarzało się być dobrym komikiem ale dożył żenujących czasów.
Póki co oglądałem wersję australijska i kanadyjska. Są to przetrawienia i są momenty tak jak w wersji polskiej.
Absolutny beton póki co to holenderska. Byłem w kinie w holandii na paru filmach komedie 1 liga jak np legion samobójców. Nikt się nie smial oprócz nas. A ich wersja LoL to porażka.
Boogu dzięki , bo myślałem , że zwariowałem , podobnie jak 3 inne osoby na sofie - nikt się nie śmieje , żenada. Może ledwo o kicz zahacza.
To samo mówi mój wujas po kilku totalnie bezbeckich, boomerskich tekstach na imprezie. A prawda jest taka, że mój wujek, LOL i ty macie totalnie spieprzone poczucie humoru
prawda jest taka że spieprzone poczucie humoru to masz ty. A tak naprawdę nie Masz go wcale
Taaa, zupełnie jakby koneser Zenka Martyniuka wytykał mi brak gustu muzycznego :)
o kierwa pojechał Zenkiem. zostaw Zenka dla mas, a dla siebie przegląd piosenki poetyckiej
Wydaje mi się, że aby przetrawić niezbyt lotny humor, trzeba po prostu nastawić się do tego jak do guilty pleasure i obserwować kto będzie bardziej cringe'owy.
dokładnie. przecież to jest to co ludzie robią, jak nikt nie widzi. W swoim gronie, wśród znajomych. Ja mam taki denny humor, poniżej szamba i gówna, ale nie wystrzelę nim wśród osób, których nie znam, bo stwierdzą że dzieciak i debil
Bardzo się cieszę, że masz najbardziej wyrafinowane poczucie humoru zwane kijem w doopie, ale niespodzianka! Nie każdy go ma. Nie ma to jak wyzywać ludzi od bezbeków (a propos, ta nazwa to takie kaleczenie języka, że szok, że tyle razy dałeś radę to napisać), bo mają inne poczucie humoru XDDD Witamy w rynsztoku, jak Ci się nie podoba to zapraszam do wyjścia
Myślę, że jakby monty python zrobił żart z kupą na głowie, to wszyscy by piali z zachwytu... esencja dowcipu. Tak uważam, że w takich sytuacjach, żeby ugotować innego uczestnika, to jak najbardziej dowcip. To jest dowcip z poziomu przedszkola, szkoły klas 1-3. Takie tam żarciki jadą. Nie oczekuj czegoś więcej. Sam jestem 40 plus i mam dzieci. Jakie mam żarty, właśnie takie. Jeszcze chwila i do piachu, a ty szukasz w 2024 Kabaretu Starszych Panów. Odpalając wroty od tych żarcików, najlepsze w tym wszystkim było obserwowanie "tych" osób.
a ja myślę, że porównywanie monty pythona do tego, świadczy tylko o twojej ignorancji, głupocie i nieznajomości tematu.
w całym monty pythonie nie znajdziesz ani jednego gówna. ani jednego. to co powiedziałeś to obelga dla tego humoru. jesteś idiotą. i dlatego lubisz lol.
Typie, Monty Python słynął m.in. z piosenki o spermie. Nie twierdzę, że LOL to jakieś Himalaje humoru, ale kilka żartów mi siadło (choćby Meyer jako profesor historii czy gościnne występy Sebastiana Stankiewicza)
Ty kurła deadpoola oceniłeś na 8 i masz czelność się wypowiadać w materii humoru?!?! Myślałem, że gimnazja zostały zlikwidowane :D
Nie mam pojęcia jak coś takiego może śmieszyć. Do tego ta szmata jako prowadzący. Serio reklamują to jako wybitny produkt a serio lepiej sobie jakieś śmieszne filmy na YT włączyć.
Nie oglądaj, włącz yt i daj żyć. Wyzywają ludzie innych od debili, bo im się program rozrywkowy nie podoba. Na pilotach są przyciski, można ich użyć, za karę oglądacie? Jaki trzeba mieć poziom zacięcia, by w wątkach programu, którego się nie ceni zbyt wysoko, jeszcze siedzieć i tracić czas na obrażanie innych widzów? Ludzie różnią się poczuciem humoru, co więcej, jest ono zmienne, zależne od wielu czynników. Poluźnijcie gumę w gaciach! Jeez...
To jest chyba program dla tych samych ludzi, którzy siedzą i klepią programy w stylu "trudne sprawy". Nie wiem jak pierwsze dwa sezony, trafiłam na trzeci. Dwa odcinki i nawet uśmiechu na ustach. Na zwykłym spotkaniu ze znajomymi pada więcej dobrych tekstów, a tu przecież profesjonalni aktorzy i komicy, którzy wiedzieli do jakiego programu idą, więc mogli się jako tako przygotować. No, ale zarówno polskie kino, jak i polski stand up nie są zbyt wysokich lotów. Czasem trafi się perełka, ale dobry poziom to nie jest standard.