PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10032947}
6,8 7,0 tys. ocen
6,8 10 1 6970
LOL: Kto się śmieje ostatni
powrót do forum programu LOL: Kto się śmieje ostatni

Całkiem fajne show. Dużo słabych żartów, jak i dobrych, dokładnie tak jak się można było tego spodziewać. Ciekawią mnie negatywne opinie wielu osób na temat "durnego" i "nieśmiesznego" humoru w programie. To jest dokładnie to czego się można spodziewać gdy każesz osobom rozśmieszyć się nawzajem, to nie będzie naturalne, jest wymuszone z samego zamysłu show. A porównywanie tego do komedii to już całkowita odlejka. Wiadomo że Pazura będzie hiperbolicznie podchodzić do nawet słabych żartów, to jest kurka show, pewniakiem jest że będzie przesada. Mam wrażenie że oglądający podchodzą do tego z nastawieniem - "Dawaj, rozśmiesz mnie!", zamiast - "Ciekawe co goście wymyślą i do czego się posuną, żeby rozśmieszyć resztę". Polecam drugie nastawienie, pozwala na znacznie więcej frajdy z serialu. Na duży plus również zebranie uczestników z różnych mediów - mamy aktorów, komików, stand-uperów jak i youtuberów. Pozwala to na porównanie typu żartów wśród różnych pokoleń i zawodów - również fajna sprawa. Suma sumarum polecam do oglądania dla całej rodzinki, która nie spodziewa się niewiadomo jak błyskotliwych żartów, a ciekawego i (dosyć) naturalnego show (Tak, chodzi o akcję z ogórem w drugim sezonie)