7,2 392  oceny
7,2 10 1 392
Nailed It!
powrót do forum programu Nailed It!

Pijaki

ocenił(a) program na 10

nie wiem czy ktoś jeszcze to zauważył ale wszyscy jurorzy mają w tym programie podłączoną do odbytu rure z alkoholem??? jak coś takiego może w ogóle przechodzić niezauważone????? ciasto oczywiście im nie smakuje dopóki uczestnicy nie wleją do niego nieprzyzwoitych ilości gorzały czy innej łychy. jest to dość oburzające a największy problem ma zdecydowanie francuzik jaqes tores który w każdym odcinku pod stołem wali dynksy. dopóki zza kamery nie pojawi się karteczka co ma mówić w ogóle się ten ochlejus nie odzywa. wszyscy ledwo trzymają się na nogach a przy wstawaniu zza stołu musi im ktoś pomagać bo słaniają się na nogach to jest dla was normalne zachowanie człwieka? prędzej jakiegoś pijanego menela. dodatkowo każdy z guest judges jest poszukiwanym w ameryce skazańcem kryminalistą - jak to uchodzi uwadze policji??? program idealny dla AA i innych narkomanów. tylko wes jest tam jedynym trzeźwym i przyzwoitym człowiekiem - widać jego spojrzenie pełne pogardy i wstrzymany oddech kiedy podchodzi do tych ochlanych śmierdziel (tylko po to żeby dać im kolejną porcje alkoholu o którą tak zawzięcie błagają) Program oceniam na 10/10

ImH8er

Streszczenie dla niecierpliwych: Podczas oglądania programu "Pijacy" użytkownik ImH8er zauważył kontrowersyjne zachowanie jurorów. Zdaniem ImH8er, wszyscy sędziowie mają rurkę z alkoholem podłączoną do odbytu, co jest skandaliczne. Twierdzi również, że francuski sędzia Jacques Torres zachowuje się dziwnie i nie wypowiada się, dopóki nie zostanie pokazana informacja na kamerze. Użytkownik uważa, że sędziowie ledwo stoją na nogach i muszą być podtrzymywani podczas wstawania. Dodatkowo twierdzi, że gościnni sędziowie są poszukiwani przez policję w Ameryce. ImH8er uważa, że program jest idealny dla osób z problemami z alkoholem i narkotykami, a jedyną trzeźwą osobą jest wes. Mimo kontrowersji, ImH8er ocenia program na 10/10.

mok_swagger

dziękuję za streszczenie pozdrawiam z tajlandii ;)

camburger

⛤⛧⛥

camburger

Hej dobrze write in polish you :) If you want there is english temat ⛤⛧⛥

mok_swagger

hej dziękuję uczy mnie mój polish-german daddy tatusiek white man dilf :)

camburger

*rozganiam towarzystwo* teraz moja kolej! *rzucam sie na potężne bimbały i zaczynam wysysać życiodajne mleko*

mok_swagger

ช่วยด้วย!ช่วยด้วย!ช่วยด้วย!ช่วยด้วย!ช่วยด้วย!ช่วยด้วย!ช่วยด้วย!ช่วยด้วย!