Squid Game: Wyzwanie

Squid Game: The Challenge
2023
4,5 3,5 tys. ocen
4,5 10 1 3478
Squid Game: Wyzwanie
powrót do forum programu Squid Game: Wyzwanie

Po 20 minutach wyłączyłam, strata czasu, myślałam, że to będzie 2 część i twórcy pierwszej części.

elizabethwesolowska

To raczej twoja wina. Ten tytuł od początku był zapowiadany jako program, nie wiem jak można było pomyśleć, że to kontynuacja serialu z 2021 roku.

ocenił(a) program na 7
elizabethwesolowska

Inteligencją to Ty nie błyszczysz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Helterskelter89

Tak ciężko po zobaczeniu na netflix wejść na Wikipedię, Filmweb, zresztą nawet na netflix jest opis, sprawdzić co to. Być rozczarowanym, bo się myślało, że to drugi sezon i z tego powodu wyłącznie oceniać nisko, to trzeba być srogim debilem

ocenił(a) program na 1
maciekfry

Dziewczyna, która założyła wątek z tego co widzę nie dała oceny. Ja natomiast obejrzałem kilka odcinków i oceniam to guano na 1. Proste.

Helterskelter89

No i dobrze, że obejrzałeś i oceniles jak chcesz. Chodzi mi o rozróżnianie drugiego sezonu od remaku od reality show. Autorka wątku ewidentnie ma z tym problem

maciekfry

Zastanawiam się jak srogim debilem trzeba być żeby temu czemuś dać 7 :)

Fryzomaniak

It's just a reality show, get over it

ocenił(a) program na 1
Helterskelter89

Plus trąbienie od początku roku o drugiej (a nawet trzeciej) części SG oraz reklamowaniu tego co jest (od miesięcy) jako kontynuacji jedynki. Na pewno normalni ludzie nie mają nic innego do roboty tylko nie ufać zapowiedziom i latać po wikipedii i niszowych stronkach, żeby sprawdzić czy to nie show, ha ha. Grunt , że różni "geniusze" z wykopu itp. moga sie dowartościować.

ocenił(a) program na 8
elizabethwesolowska

Jako remake. Ty czytać nie potrafisz ? To jest Reality show. To nie ma nic wspólnego z 1 częścią prócz otoczki. Trzeba docenić za to jak odwzorowali to wszystko. Obejrzałem 5 odcinków i dla mnie jest świetne .

elizabethwesolowska

No tak. Elżbieta myślała, że..........

miarara

Nie będę się zniżać do poziomu większości wypowiedzi wyżej.... sami pseudo inteligenci.

elizabethwesolowska

Dowcipna jesteś. Ty zaczęłaś inteligentnie od jakichś bzdur o remake i pizgłaś focha, bo i inteligentnie nie zorientowałaś się co włączasz :D Ale faktycznie wyzywać niewolno.

elizabethwesolowska

To nie jest żadna ekranizacja ani remake. To reality show bazujące na grze z serialu. Tam naprawdę grają prawdziwi uczestnicy, a nie aktorzy i naprawdę wygrywają kasę. Jak można tego nie załapać?

elizabethwesolowska

Olać tych wszystkich co tylko obrażają. Wiedziałem, że sezon 2 serialu jest zapowiedziany, o tym marnym teleturnieju nigdy nie słyszałem. Wchodzę na Netflix, a tam jakaś nowo dodana pozycja "Squid Gams: Wyzwanie". Nie zagłębiałem się w opis, tylko zacząłem oglądać z nadzieją na kolejny sezon. Także łatwo można było się pomylić.

Jako teleturniej oceniam go nisko ze względu na kopiowanie serialu, które nie wnosi niczego nowego i ciekawego. Już ciekawsza była amatorska wersja MrBeasta sprzed 2 lat.