PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609389}
4,9 496  ocen
4,9 10 1 496
Afterfall: InSanity
powrót do forum gry Afterfall: InSanity

Witam, postanowiłem się z państwem podzielić pewną informacją.
Otóż na stronie Indiegala.com można grę dostać za darmo!

Sposób jest legalny i darmowy.
Jak to zrobić?

1. Logujemy się na Steam
2. Wchodzimy na https://www.indiegala.com/giveaways
3. Dołączamy do grupy Indiegala na Steamie (http://steamcommunity.com/groups/indiegala)
4. Podajemy maila
5. Przepisujemy kod z obrazka
6. Klikamy sumbit.

Jeśli znasz angielski dobrze lub kiedyś korzystałeś z tej strony to pewnie wiesz co robić dalej,
jeśli nie to:

1. Wchodzimy na maila i klikamy w link, który otrzymaliśmy.
2. Klikamy obrazek gry (pod którym znajduje się napis "CLICK HERE for AfterFall Insanity - EE
Celebrating 1 Million Bundles Sold")
3. Później klikamy "Steam"
4. Logujemy się na Steama
5. Klikamy "Zezwól"
6. Przeniesie nas do strony na której ponownie klikamy obrazek gry.
7. Teraz tylko wybieramy "Add to steam" (strzelam, że tak jest, u mnie gra jest już dodana więc
nie mogę powiedzieć dokładnie co tam jest napisane)
8. No i tu jest chyba koniec (możliwe, że jeszcze coś po tym wyskakuje, nie pamiętam bo robiłem
to dość dawno. Wierzę że sobie poradzicie.)

Życzę miłej zabawy z nową grą :)

Kwarak

P.S. Próbowałem zrobić to samo na interii i mail nie doszedł, za to dwie próby na gmailu się udały, więc radzę użytkownikom innych mailów założenia konta na gmailu.
Mail, którego podacie na indiegala.com nie musi być mailem ze steama. Jeśli się udało to napiszcie w komentarzu, udostępnijcie na fejsie i powiedzcie znajomym, żeby jak najwięcej osób dostało grę.
Jeśli wciąż nie potraficie tego zrobić to skontaktujcie się ze mną w prywatnej wiadomości to mogę zrobić to zdalnie. Obserwujcie wątek, bo gdy dowiem się o nowej darmowej grze to poinformuję was w tym wątku.

P.S.2 Battlefield 3 jest za darmo na Origin, ale nie będę się tu na ten temat rozpisywał bo już wiele osób o tym pisało, wystarczy poszukać :D

Wiem, że nie pisze się posta pod postem ale nie mogłem edytować.