PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=669435}
6,4 220  ocen
6,4 10 1 220
Apotheon
powrót do forum gry Apotheon

tylko 50zeta

ocenił(a) grę na 9

na steamie , naprawde warto klimat przeniosl mnie w starozytne mity ktorymi sie niegdys zaczytywalem , niezle walka z bosami , duzo zabawek i upgrad'ow .polecam

pharaoh1

Dokładnie. Audiowizualnie gra jest z najwyższej półki. Jedyne co mam do zarzucenia tej grze to jest to, że jest trochę krótka (z odnalezionymi niemal wszystkimi sekretnymi skrzyniami), albo inaczej - chciałbym więcej i dłużej, w końcu mitologia grecka jest obszerna. Momentami też walka z większa grupą oponentów jest niekiedy chaotyczna. Ale poza tym gra warta czasu i pieniędzy. Dla mnie 8,5/10

ocenił(a) grę na 6
pharaoh1

Klimat rzeczywiście jest. Bardzo fajnie zrobiono też ścieżkę dźwiękową. Przyzwoicie prezentuje się również grafika, jednak sama fabuła jak i to co robimy podczas rozgrywki tyłka nie urywa. Biegamy herosem za strzałkami i w sumie tyle tego by było.
Strasznie denerwujące były bronie, które się bardzo często psuły po niezbyt długim użytkowaniu. Zdecydowanie bym wolała upgrade danej włóczni bądź miecza niż ciągle go zmienianie. Co z tego że nabije sobie daną umiejętność skoro szybko ona mi wyparuje i bij sobie mieczem czy sztyletem.
Crafting niby jest, ale jak dla mnie zbędny. Po ekranie walały się tylko elementy do robienia mikstur.
Ogólnie to niezła gra z kilkoma plusami i kilkoma minusami. Jak dla mnie tylko 6/10.