PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606182}
8,3 17 tys. ocen
8,3 10 1 17253
Batman: Arkham Asylum
powrót do forum gry Batman: Arkham Asylum

Ale do tej pory mam problem z zagadkami. Większość już znalazłam, ale nie mogę uporać się z resztą.

Jedyne co mnie odrobinę rozczarowało, to finałowa bitwa z Jokerem. Spodziewałam się czegoś spektakularnego.

Przyznam racje, ostatnia walka była słaba. Ale gra to najdoskonalsze cudo akcji jakie grałem od lat, więc wybaczam. Co do zagadek, kiedy skończyłem gre miałm tylko 68 %, i po raz pierwszy w życiu w takim przypadku, zamiast odinstalować i cieszyć się że doszedłem do końca, po prosu włączyłem dalej i szukałem zagadek. Zajęło mi jakieś kolejne 2 dni, ale zagadki na 100% wykonane. Teraz gram na nowo, ale już w polską wersję. I czekam na Arkham City

maxreal

Myślę że każdy kto grał w "Arkham Asylum" czeka na "Arkham City" ;]

ocenił(a) grę na 10
hivecluster

Nie interesowałem się światem Batmana, a w grę zagrałem, bo nie miałem w co grać. Moim zdaniem jest to jedna z najlepszych gier ostatnich lat i dawno przy żadnej grze tak się nie bawiłem:) Oczywiście czekam na Arkham City:>

ocenił(a) grę na 8

Trudna jest tylko ostatnia zagadka, z odnalezieniem ducha Arkham. Wpisz w YouTube tytuł gry i numer zagadki, mi to pomogło...

ocenił(a) grę na 10
_Garret_Reza_

Zanim się zabrałem za BAA słyszałem, że gra jest trochę zbyt krótka. Dlatego kiedy dorwałem nowego gacka od razu ustawiłem na Hard. Skutecznie wydłużyło to zabawę z 8 godzin na...16.

ocenił(a) grę na 9

Pierwszy raz widzę grę tak dopracowaną, jeżeli chodzi o szczegóły! Pomijam fakt "degradacji" stroju Batmana w miarę postępów w grze, ale do cholery (nie wiem, czy zauważyliście) rośnie mu zarost na twarzy!
A zagadki wcale nie są takie trudne (zwłaszcza, jeśli ma się ich mapę;) ), jedynie ostatni apis Ducha Arkham przysparza nieco problemu - wiadomo, kto to, ale za cholerę ciężko się połapać, gdzie szukać...;)

ocenił(a) grę na 9

co do zagadek to tu masz solucje
http://www.gamesradar.com/f/batman-arkham-asylum-riddler-guide/a-200908261421760 3032
a jak bedziesz mial jakies problemy z innymi to poszukaj na Youtube bo sa filmiki jak szukac zagadek ja tez mialem problemy w tym temacie ale z pomoca neta znalalem wszystkie

ocenił(a) grę na 10
maciek_fraczek

Gram w "Batmana AA" po angielsku. Nie jestem w nim mistrzynią, jednak radzę sobie z prostymi przekazami jakimi są misje i (częściowo) dialogi. Jednak nie czytałam komiksów, a chciałam dowiedzieć się o tym trochę. Mógłby ktoś dać mi charakterystyki postaci po polsku? Wiecie te opisy po zagadkach np. Ivy, joker, pingwin itp. Byłabym bardzo wdzięczna.

ocenił(a) grę na 8
Venixis

Za dużo tego, by na forum to choćby streszczać (tym bardziej, że wszelka charakterystyka rozwija się wraz z postępem w grze). Lepiej kupić polskie wydanie, za 30 złotych się ma pojawić.

ocenił(a) grę na 9

Super jest ta gierka, przeszedłem ją już z trzy razy i mi się nie nudzi :)