PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611072}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 16188
Battlefield 3
powrót do forum gry Battlefield 3

22h50m rank 17

ocenił(a) grę na 9

Jak do tej chwili, a jak u was to wygląda, jak wrażenia z rozgrywki, którą klasą gracie najwięcej i co was najbardziej denerwuję w tej odsłonie Battlefielda ?

ocenił(a) grę na 8
Kamczak

Enginieer, Sniper. Ranga 10 - 6 h grania. Ulubiona bron: oczywiscie PP-2000.

Najbardziej wkurzaja debilne latarki swiecace jak cholera. Do tego chyba brak M95 i XM8 mini, bo nigdzie nie widze tych broni. To dla mnie wielka strata, bo w bc2 mialem lacznie ponad 10 000 fragow z tylko tych 2 gnatow.

Poza tym multi bardzo dobre, a kampania ujdzie w tloku.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

Fakt latarki są wkurzające, szczególnie jeżeli na dobrze oświetlonej mapie, gościu z latarką potrafi kompletnie oślepić, trochę to głupie, ale zawsze jakiś taktyczny dodatek. Mnie osobiście denerwuje to że nasz protagonista nie potrafi przeskoczyć przez niektóre przeszkody, mam nadzieję ze zostanie to szybko poprawione w najbliższym patchu, bo naprawdę czasami trzeba obiec mały płotek, bo przy skoku nasza postać się blokuje. Grając Engineer'em przy wystrzale z rakietnicy, mam wrażenia że nie zawsze rakieta dosięga celu, czasami też ściany,obiekty potrafią pochłonąć pocisk. To chyba tyle z błędów które mnie osobiście denerwują, co do samej rozgrywki,najbardziej wkurzającymi osobami są snajperzy, i żołnierze wsparcia kampujący przed respem. Zdarzyło mi się wiele razy zginać zaledwie sec po odrodzeniu, i o ile jeszcze mogę zrozumieć snajpera, to żołnierz wsparcia leżący 10min w jednym miejscu z celownikiem x4, z podparciem dla broni i większym magazynkiem, to lekkie przegięcie, nawet jak na battlefielda.

ocenił(a) grę na 8
Kamczak

Niestety, ale kamprzy zawsze sie znajda. Jesli sie kampi to trzeba i tak zmieniac miejsce jesli nie jest sie glupim. Aha, jeszcze jedno... gdzie jest tryb Hardcore ? Musze poszukac, bo jak nie ma to sie zdenerwuje...

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

Spokojnie, jest bo grałem, na PC są dedykowane serwery więc jest dopisek Hard przy nich , na konsoli niestety nie wiem jak to wygląda, ale jak jest na PC to i musi być na konsolach.

ocenił(a) grę na 8
Kamczak

ok, no to jest spoko. Ide pograc :)

Kamczak

62h 35m, 40 poziom.
Ulubione klasy - sniper, assault.
Ulubione bronie - M98B, M416, MG36, nóż (543 fragi nożem).

Najbardziej mnie wkurza to, że mnóstwo osób na mniejszych mapach używa granatników przeciwpancernych przeciwko piechocie. Do tego mniejsze zniszczenia w stosunku do BC2. Jest jeszcze debilny błąd - podchodzę do gościa z nożem od tyłu i chcę go zadźgać, biorąc nieśmiertelnik, a nóż mi się podnosi i nic - animacja się nie uruchamia.

Tak to wszystko jest super.

BTW, kto jeszcze nie kupił Back to Karkand, niech nadrabia!!!

ocenił(a) grę na 8
B_janek

48h / ranga 36.

Najlepsza bron aktualnie F2000, M16A3, M320, UMP-45.

Fragow ok. 3500.

Ten problem z nozami jest zenujacy. Zginalem juz sporo razy, bo noz nagle przestaje dzialac. Stoje za gosciem naciskam, naciskam, a on tylko nim wymachuje, a koles sie odwraca i strzela mi w leb. Do tego te zalosne latarki. Ponoc mieli naprawic ten blad.
Ciekaw jestem tez czemu bron czasami sie zacina tak, ze zwyczajnie nie moge strzelac i padam trupem.

Poza tym wiekszych problemow nie ma. No, nie mowiac juz o kretynach na ktorych mam (nie)szczescie ciagle trafiac.

Kamczak

Up.
54 level/138h
Klasy: Assault, Support
Bronie:
1. Nóż (1164)
2. M249 (578)
3. Usas 12 (543)
4. Mp443 tac. (540)
5. AS - Val (537)

Bronie, którymi gram aktualnie - M16A3, 870 MCS, M40A5, .44 luneta i M249.

Co najbardziej mnie irytuje - brak kultury u dzieci, które obrzucają wszystkich epitetami "fuc#ing noob", którzy je zabiją. A szczytem wszystkiego było nazwanie mnie hackerem przy k/d 64/50. W ogóle ten czat przydaje się tylko na serwerach hardcore do !forgive, !punish i !votekick.