Polecam tą grę! Jest świetna,, przyznam szczerze, że tryb jednego gracza jest nudny,
oklepany, schematyczny, oraz liniowy, aczkolwiek, jest parę świetnych misji, oraz bardzo
fajne są elementy Quick Time Events. No i tyle o single.
Multiplayer w tej grze, to cudo!
Nie wiem jak na PC, ale na PS3 jest świetnie, super praca zespołowa, mili gracze itd.
Ogólnie polecam serdecznie tą grę, ale tylko do multiplayer. Jak chcecie ciekawą fabułę,
zapraszam do Wieśka 2 :)
Mój nick na PSN to Filip9902, ślij zaproszenie. Możemy sobie pyknąć w Co-opa albo w multi :D
Na PC jak na PC grafika rewolucyjna a na największych ustawieniach po prostu wymiata. Moim zdaniem, choć nie mam dużego doświadczenia aczkolwiek od 10 lat z przerwami gram w CSa, to najbardziej realistyczny multiplayer jaki do tej pory powstał. Gra pod względem graficznym jak i mechanicznym bardzo realistyczna. W zasadzie jak dla mnie to czego jej brakuje to jeszcze bardziej realistyczna fizyka i grafika do czego w końcu dojdzie. A póki co po prostu inne gry przy realizmie tej milkną. Jeżeli ktoś szuka prawdziwie odwzorowanej walki, choć to bardziej hasło umowne, to Battlefield na pierwszym miejscu. Powiedzmy umowne 100% dostępności terenu, interaktywna rzeczywistość (no może w 70%) ale to co najważniejsze czyli bezpośrednie starcia jak dla mnie nie osiągalny do tej pory realizm. Czy to na ziemi, czy w powietrzu. Choć samolotem nie potrafie wystartować : )
Dodam, że jestem przeciwniekiem wojen. Uważam że wojna to wymysł głupców. Ale niestety ta gra jako rozrywka owładnęła mną. To smutne ale jednocześnie pokazuje jaki produkt powstał. A nie jestem już pierwszej młodości i trudno mnie zadowolić :/
Na początku sądziłem tak samo jak ty (no może nie wychwalałem tej gry aż tak). Teraz mam przegrane 35godz i nie mogę wytrzymać w tej grze więcej niż 10 minut bo nudzi niesamowicie już wolałbym 2 razy pod rząd single CoD'a przejść.. Masa bugów (im dłużej gram to wyłapuje ich więcej), bez sensowny system strzelania (na full auto zabijesz każdego nawet z odległości 200m) może i realny ale jaki ma to sens :) Co-op słaby jak gówno więc biorąc pod uwagę wszystko to Co-op - 3 Single -2 Multi - 7 Ogólnie - 6 :) Nie więcej ta gra już jest nudna do bólu :( Nawet nie wypowiem się co do polityki DICE bo szkoda na to moich słów :)
A są jakieś strzelanki sieciowe mniej nudne? Każda się znudzi jak jakiś czas w nią pogramy, chociaż jeśli masz możliwość pogrania ze znajomymi, komunikując się podczas gry głosowo, to ta pozycja jest do tego najlepsza i znudzenie się nią trwa najdłużej.
A żebyś wiedział że gadam jak gram :) Strzelanki sieciowe mniej nudne ? CS - mam przegrane 1k godzin i nadal chcę grać :)
Żeby dobrze strzelać trzeba mieć dużego skilla bo inaczej będziesz strzelać po niebie :) Samo to już dużo czasu zajmuję a to dopiero 1/10 CS'a :) Masz powgrywane mody do niego (nie musisz ich ściągać, są wgrane w serwer) np. deathrun (terrorysta używa pułapek, żeby ct do niego nie doszli i nie zabili go), diablo mod, codmod, itd. A jak chcesz żeby gra cię naprawdę wciągnęła musisz znaleźć "swój" serwer. Ludzi gadających w cs przez mikro nie jest trudno znaleźć gorzej ludzi których chciałbyś słuchać :)