Nadchodzi ostateczna bitwa o miano najlepszej seri FPP na rynku.
Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 to starcie jest nieuniknione i zwyciezca moze być tylko jeden! Osobiscie stawiam wszystko na B3
BF3 będzie lepszy ale sprzeda się gorzej ze względu na to że
a) Więcej ludzi woli CoDa
b) BF3 ma dosyć wysokie wymagania sprzętowe i to też dla wielu może być problematyczne
1)Chyba FPS.
2)Istnieje coś takiego jak remis, i według mnie tutaj będzie.
3)Starcie to tworzą wyłącznie ludzie z EA i fanboje świata gier (przedewszystkim BFa), jakoś nie pamiętam żeby były wcześniejsze bitwy o miano najlepszej seri FPP na rynku. Skąd wziąłeś więc to "ostateczne"??!!
Jak to nie były. Unreal vs, Quake, Medal Of Honor vs Call of duty, a teraz BF3 vs. COD MW3. A więc trochę tych starć na tym polu było tylko w tym roku jest ono najbardziej rozgłoszone. A to ma tylko znaczenie finansowe jak walka Klitschko - Haye.
Zgadzam się z kolegą (supermaniak) jesli godzi o gust. Niektórzy wolą arcadowe wyscigi NFS a inni symulator jazdy z serii Colin McRae Rally. I tak jest w przypadku serii COD i BF. Osobiście musze się przyznać że jeśli chodzi o sieciówki to grałem tylko w CODa a dokładnie World At War i Black Ops. W BFa w żadną część gry nie grałem. Ale na BF3 czekam z niecierpliwością bo jesli chodzi o otwartę przestrzenie i pole bitwy to gra prezentuję sie kozacko. A jesli chodzi o CODa MW3 to w żadną cześć MW nie grałem trójka bedzie moja pierwszą cześcią z tej serii i na nią czekam także. Przedewszystkim ze wzglęndu na ta szybką dynamiczna rozgrywkę. Ja kupie obydwie gry nie będę sie ograniczał do jednej i dar chapy która jest lepsza bo jestem jej fanem. NIE. Kupię obydwie i ocenię która lepsza. Chociaż uważam że obydwie bedą świtne.
Bf3 robiony jest głównie na PC, frost bita 2.0 to pierwszy silnik napisany specjalnie pod dx11, cod3 nie ma szans z Bf3.
ale tępę amerykańskie dzieci grające w FPSy na konsolkach i tak kupą więcej kopii CoD, co nie zmienia faktu że bf3 i tak będzie lepszy bardziej złożony no i oczywiśce zapowiada sie najlepszy multi w historii