PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611072}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 16158
Battlefield 3
powrót do forum gry Battlefield 3

Nadchodzi ostateczna bitwa o miano najlepszej seri FPP na rynku.
Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 to starcie jest nieuniknione i zwyciezca moze być tylko jeden! Osobiscie stawiam wszystko na B3

ocenił(a) grę na 6
Glock

BF3 będzie lepszy ale sprzeda się gorzej ze względu na to że
a) Więcej ludzi woli CoDa
b) BF3 ma dosyć wysokie wymagania sprzętowe i to też dla wielu może być problematyczne

ocenił(a) grę na 6
Glock

1)Chyba FPS.
2)Istnieje coś takiego jak remis, i według mnie tutaj będzie.
3)Starcie to tworzą wyłącznie ludzie z EA i fanboje świata gier (przedewszystkim BFa), jakoś nie pamiętam żeby były wcześniejsze bitwy o miano najlepszej seri FPP na rynku. Skąd wziąłeś więc to "ostateczne"??!!

Lwie_Serce

Jak to nie były. Unreal vs, Quake, Medal Of Honor vs Call of duty, a teraz BF3 vs. COD MW3. A więc trochę tych starć na tym polu było tylko w tym roku jest ono najbardziej rozgłoszone. A to ma tylko znaczenie finansowe jak walka Klitschko - Haye.

ocenił(a) grę na 7
Glock

To po prostu kwestia gustu.
U mnie żaden COD nie ma szans choćby z BF 1942.

supermaniak

Zgadzam się z kolegą (supermaniak) jesli godzi o gust. Niektórzy wolą arcadowe wyscigi NFS a inni symulator jazdy z serii Colin McRae Rally. I tak jest w przypadku serii COD i BF. Osobiście musze się przyznać że jeśli chodzi o sieciówki to grałem tylko w CODa a dokładnie World At War i Black Ops. W BFa w żadną część gry nie grałem. Ale na BF3 czekam z niecierpliwością bo jesli chodzi o otwartę przestrzenie i pole bitwy to gra prezentuję sie kozacko. A jesli chodzi o CODa MW3 to w żadną cześć MW nie grałem trójka bedzie moja pierwszą cześcią z tej serii i na nią czekam także. Przedewszystkim ze wzglęndu na ta szybką dynamiczna rozgrywkę. Ja kupie obydwie gry nie będę sie ograniczał do jednej i dar chapy która jest lepsza bo jestem jej fanem. NIE. Kupię obydwie i ocenię która lepsza. Chociaż uważam że obydwie bedą świtne.

Glock

Bf3 robiony jest głównie na PC, frost bita 2.0 to pierwszy silnik napisany specjalnie pod dx11, cod3 nie ma szans z Bf3.

ale tępę amerykańskie dzieci grające w FPSy na konsolkach i tak kupą więcej kopii CoD, co nie zmienia faktu że bf3 i tak będzie lepszy bardziej złożony no i oczywiśce zapowiada sie najlepszy multi w historii