I pobije go jakiś nowy cod, bf czy coś innego.
Przecież w 2008 ledwo kto by pomyślał że coś przebije CoD4 i dla mnie w kwestii nowości BC2 jest za cod4.
A jak dla mnie to gry z serii Battlefield są dużo leprze od CoD-ów, wszystkie Call of Duty są liniowe, w każdym robi się to samo, nie ma pojazdów tylko sie lata jak głupi po całej mapie i wali do kogo popadnie, owszem BC2 nie był rewelacją, ale był dużo lepszy od wszystkich CoD-ów razem wziętych. Jedyna gra z serii Call of Duty godna uwagi to Modern Warfare 2 (ewentualnie jeszcze CoD4), ale i tak nie bije takich tytułów jak Battlefield 2. To jest moje zdanie i nikt mnie nie przekona bym je zmienił.
I nie mam zamiaru. CoD jest dla ludzi co są szybcy i potrafią sie dostosować do nowych warunków. Ja lubie obie serie po równo a z FPSów najbardziej Crysisa 1/2.
patrząc na filmiki które są w sieci, zapowiada się epicko, chyba w żadnej grze nie było tak realistycznego dźwięku
Ja nie oceniam gier po trailerach i jakbym tak robił to powiedziałbym że.... hmmm..... Black Ops jest dobry ? A nie jest.
Vietnamu i zimnej wojny xD. A na serio to w singlu lepszy zdecydowanie i troche słabszy w multi.
dokładnie, a określenie że Black Ops jest "trochę" gorszy w multi, to trochę za mało bo jest dużo gorszy...
Nie każdy lubi szybką akcje, ale też nie każdy lubi gry typu BF, niestety nie każdy też to rozumie
Oczywiście są osoby które tego nie rozumieją że komuś może podobać się co innego...
Black ops: 8.0
Battlefield 3: 8.0
Modern warfare 3: 8.0
Możecie napisać że wasze zdanie jest inne ale nie mówcie mi że nie mam racji
– Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!