PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611072}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 16198
Battlefield 3
powrót do forum gry Battlefield 3

Bardzo się rozczarowałem kiedy zagrałem w ta grę, oczekiwania duże a tu taka porażka!!! EA to umie rozreklamować każdą grę dałem się skosić i żałuje! singlePlayer do bólu przypominał mi oskryptowanego coda a o multi już nie wspomnę wstyd i żenada

theboczek

Radzę daj sobie spokój... Żeby 1/10?! Uruchomiłeś w ogóle grę?

ocenił(a) grę na 6
witchking_22

gre uruchomiłem parę minut po premierze, grałem w poprzednie części i muszę powiedzieć ze to nie to samo co dawny bf no morze trochę przesadziłem z 1/10

theboczek

Idź lepiej grać w ARCYDZIEŁO czyli w Call of Duty 4: Modern Warfare. Oceniłeś tą grę na 10. Na czym grałeś w BF3 na PC, PS3 czy na X360? bo jak na PC to nie dziwię CI się że oceniasz BF3 tak nisko bo na bank masz Pokaz Slajdów zamiast płynną grę a Call na 10 bo to jedyna nowa gra która chodzi na kompach sprzed dziesięciu - dwunastu lat

użytkownik usunięty
szymas93

To od coda miało być jakimś "dowodem" na jego brak racji, zły gust czy coś? Bo ta część znaczy i tak więcej niż to.

?

szymas93

główka boli?

theboczek

Zamiast gier kup sobie słownik ortograficzny. Ocenianie BF po single player wiele mówi o twojej fachowości.

ocenił(a) grę na 10
theboczek

Nie rozumiem jak można kupić grę z serii Battlefield i oceniać w niej singleplayer... Zal mi cie...

użytkownik usunięty
salamandra95pl

I jeszcze mówi, że grał w poprzednie Battlefieldy...

ocenił(a) grę na 6

Grałem w BF2 lecz nie oceniłem go na filmwebie, oceniłem nie tylko singla ale i multi pełno (no morze nie zawsze) lagow problemy z origini a battlelog to koszmar!!!!

ocenił(a) grę na 8
theboczek

to ,,morze`` juz nie oceniaj zadnych gier ? jakie lagi tam widzisz ? kolego popros mame, aby wykupila ci przynajmniej te 2-3 mb/s.

damian_filmweb

Ta gra jest i tak nie dla niego bo ma PEGI 16+.

ocenił(a) grę na 8
fenio_px

w sumie masz racje :)

ocenił(a) grę na 7
damian_filmweb

Ja mam 16mb/s i lagi się często pojawiają. Już nawet Crysis 2 multi mi lepiej chodzi. Jak na razie to żałuję kupienia BF3

ocenił(a) grę na 8
Roggy

przeciez to premiera, wiec serwery przeciazone jak cholera. nie ma tutaj nieczego dziwnego. tak bylo tez z innymi battlefieldami, a lagi niebawem znikna. A w crysisa 2 to nieby kto gra ? marne porownanie.

ocenił(a) grę na 7
damian_filmweb

Jeśli faktycznie za jakiś czas lagi się uspokoją to na pewno zmienię zdanie o BF3 ;)

ocenił(a) grę na 9
theboczek

morze tak, i jezioro też, jak najbardziej!

ocenił(a) grę na 6
salamandra95pl

Jak singiel jest słaby to trochę nie za fajnie, bo ja spodziewałem się, że będzie to pierwsza gra wojenna z jakąś dobrą fabułą :(

ocenił(a) grę na 10
napruto

Pisałem już wcześniej, ale napisze jeszcze raz, seria gier w których tytule jest słowo Battlefield, to seria nastawiona tylko i wyłącznie na Multiplayer. Jak do tej pory gier z tej serii powstało jeśli się nie mylę dziewięć (dodatków nie liczę) i na razie tylko w trzech była kampania a w reszcie nie było w ogóle trybu singleplayer, lecz jedynie możliwość potrenowania na botach. Singleplayer w tych trzech tytułach to był tylko miły dodatek, który nie opierał się na jakiejś specjalnej fabule lecz na samej zabawie z możliwości postrzelania do botów. Jeśli pragniesz zagrać w singla z fajną fabułą to radzę kup lepiej jakąś grę z serii Call of Duty, a jeśli kupujesz grę po to by grać w Multi i przy tym dobrze się bawić, to polecam grę z serii Battlefield, bo jak na razie Seria Battlefield ma najlepszy tryb multiplayer dostępny na rynku.

ocenił(a) grę na 6
salamandra95pl

Dzięki.

ocenił(a) grę na 6
napruto

Fabuła w singlu, jej główny wątek jest żywcem zerżnięty z Black Opsa.
Single na 6/10

ocenił(a) grę na 10
waldeck

Gratuluje czytania ze zrozumieniem. Chcesz dyskutować to przeczytaj wiadomość powyżej.

ocenił(a) grę na 9
salamandra95pl

Dokładnie, lecz kampania nie jest zła tylko gorsza od MW3 http://www.youtube.com/watch?v=0ATwlbnqr_M

ocenił(a) grę na 8
salamandra95pl

Buhahaha xD Do wszystkich co rzucają się do autora tego wątku. Czytajcie ze zrozumieniem. Koleś nie ocenia gry tylko po singlu, przecież napisał, że grał również w multi!!! Inna sprawa. Panie szymas93 (mam nadzieje, że 93 to nie data urodzenia) CoD 4 MW to ARCYDZIEŁO, które dla rozwoju FPS'ów zrobiło o wiele więcej niż BF3. Szczerze, twoja cała wypowiedź mnie śmieszy. Zalatuje mi ona twoim brakiem otwartości na różne poglądy i ślepym, poddańczym fanatyzmem. Też uważam, że danie 1/10 to stanowczo i haniebnie nisko ale od razu kontrargumentować, że na pewno ma pokaz slajdów, dziecinada. Oceniasz tak agresywnie kogoś po jego poglądach a sam blokujesz możliwość podejrzenia twoich głosów. Żal mi ciebie trochę. Żeby już zakończyć wątek z twoją osobą to zastanawiam się jaki ty masz genialny sprzęt. Ja w CoD4 nadal gram z kumplem. Mimo, że mamy naprawdę świetny sprzęt. Gra jest po prostu kultowa i tu się troszkę nie zgodzę z salamandra95pl. Wydaje mi się, że najlepszy multi ma właśnie ta część CoD'a. Jest ona najbardziej wyważona i co najważniejsze dla każdego. BF3 nie jest tak skillowy jak CoD a nawet BF BC2. Minusem wspomnianego produktu Activision jest jego wiekowa grafika to wszystko. Ja oceniam BF'a 3 na 9/10 ale uważam, że DICE mogło zrobić lepszy produkt i nie biorę tu pod uwagę zbugowania gry i Origina...

ocenił(a) grę na 3
theboczek

trochę przesadziłeś, grafa ładna, reszta to kupa.

ocenił(a) grę na 9
theboczek

"morze" wystarczyło mi aby nawet nie fatygować się próbować zrozumieć Twojej oceny. Nie wiem czy widzisz na opakowaniu ale ta gra jest od 18 lat ;]

ocenił(a) grę na 9
mejki

niestety nie masz racji na opakowaniu jest 16

ocenił(a) grę na 10
theboczek

Oskryptowanego coda? Wiesz co to są skrypty? A multi, wiem, trudne dla początkujących, doskonały filtr na takich jak ty.

Zaniel

A Ty wiesz co to są skrypty?

ocenił(a) grę na 9
nikike

A Ty wiesz?

goral27

A Ty wiesz?

ocenił(a) grę na 9
nikike

A Ty?

goral27

A Ty?

ocenił(a) grę na 9
nikike

A Ty?

goral27

A Ty?

ocenił(a) grę na 9
nikike

A Ty?

goral27

A Ty?

ocenił(a) grę na 9
nikike

A Ty?

goral27

Skrypty to dialogi, zachowania postaci itp.
Skryptami sterujesz rozgrywką i fabułą.

ocenił(a) grę na 9
Golden415

Dziękujemy, Kapitanie!

ocenił(a) grę na 10
goral27

Skrypty to instrukcje lub programy wykonywane przez inne programy. Mam wrażenie że ktoś myli to pojęce z tzw. triggered event gdzie jakaś reakcja świata, innych postaci występuje po spełnieniu przez gracza pewnego warunku jakim może być np. wejście w jakiś obszar lub pokonanie przeciwnika. Moje oburzenie w poprzednim komentarzu wynikło z tego że "oskryptowany cod" ma podobny wydźwięk do "zmechanizowany samochód" gdzie przymiotnik w kontekście zdania sprawia wrażenie negatywnego.

ocenił(a) grę na 8
Zaniel

A propos skryptów, to bym się nie zdziwił jakby w MW3 były w multi :D

ocenił(a) grę na 9
Ciesla

multi w MW3 to taka tragedia, ze na pewno by nie zaszkodzily

theboczek

niestety masz racje, kampania singleplayer jest tak gówniana i nudna że to masakra. Te wszystkie wysokie oceny na pewno dostaje tylko i wyłącznie za multiplayer

ocenił(a) grę na 7
skarekrow

Czy tb ta gra też się ściągała przez origin? Jeżeli tak to napisz mi jakie były kolejne etapy instalacji..(mam oryginał, na płycie).

ocenił(a) grę na 10
skarekrow

no brawo, szybko skumałeś, przecież to gra nastawiona na multi a singleplayer to tylko dodatek którego wg mnie mogło by nie być tak jak dawniej.

ocenił(a) grę na 7
salamandra95pl

Czy tb ta gra też się ściągała przez origin? Jeżeli tak to napisz mi jakie były kolejne etapy instalacji..(mam oryginał, na płycie).
Proszę o odpowiedź.

ocenił(a) grę na 9
oke

Kupiłem grę dla samego multi i gra w tym trybie jest świetna. Natomiast single player to już tylko pokaz silnika graficznego . I jeśli chodzi o akcję to kampania nie stoi przy modern warfare 1 i 2. :). 2 problem to battlelog. Sapem w sobie powinien zawierać tylko statystyki graczy a przeglądarka serwerów powinna być taka jak w BC 2. są liczne problemy z połączeniem, lagi na stronie battlelogu, problemy z coom (nie przełączające się skrypty)który też nie jest za dobry i wydaje się być wsadzony na siłę. Jeśli chodzi o bugi to na pewno wymienie misję w samolocie i problem z trafieniem w uciekinierów. W misji w paryżu
nie widać naszych kompanów Vladimira i Kirilla, to samo w misji w willi kafarowa, pomógł dopiero restart misji :) Ocene zatem trzeba podzielić na multi i single:
multi 9+/10 - nie ma 10 za przeglądarkę serwerów w battlelogu
single,coop 4/10

@oke - istalacja jest z płyty. Origin pisze że pobiera ale tak naprawdę kopiuje pliki z płytki i sam instaluje ;]

ocenił(a) grę na 7
Belweder

OD wczoraj wieczoru platforma Origin nie działa mi...też tak masz? Instalowałeś cokolwiek z drugiej płyty?...

ocenił(a) grę na 9
oke

1.wczoraj DICE naprawiało coś w originie i zapewne dlatego nie działał
2.Tak, instalacja jest z obydwu płyt