Bardzo się rozczarowałem kiedy zagrałem w ta grę, oczekiwania duże a tu taka porażka!!! EA to umie rozreklamować każdą grę dałem się skosić i żałuje! singlePlayer do bólu przypominał mi oskryptowanego coda a o multi już nie wspomnę wstyd i żenada
Przecież nie musisz czytać. Na filmwebie jednak recenzje od użytkowników działają od lat i wielu ludzi je ceni.
Co do Bruna to był śmiszny. Sherlock był beznadziejny, polowanie na czarownice tandetne a Resident to film dla szalonych 13 latków.
A ja się prawie w ogóle nie rozczarowałem - powiem że jestem nawet miło zaskoczony tą grą. No ale... gra bardzo dobra, szkoda tylko że nie da się w nią pograć normalnie bo tu bug ze sterownikami, tam z serwerami, a jak nie to, to coś innego...
"Nie rozumiem jak można kupić grę z serii Battlefield i oceniać w niej singleplayer... Zal mi cie..." haha true.... tak ode mnie... nigdy nie gram w Kampanię w grach z serii Call of Duty czy BF... oceniam grę tylko po multi... i oceniam dobrze... no pa ... puszczajcie flame dalej
Ja na temat kampanii singleplayer sie nie wypowiem bo to jakieś nieporozumienie jest ale za to multi... multi jest średnie, kompletny brak zbalansowania, ostatnio mam wrażenie że gra dołącza mnie tylko i wyłącznie do drużyn które sromotnie przegrywają, powinna być jakaś równowaga a nie że ja sie muszę w swojej własnej bazie chować po kontach bo z każdej strony pociski latają i ostrzał z ciężkich dział, beznadziejne jest też konfigurowanie giwery w meczu, zajmuje dużo czasu i od cholery kliknięć, dołączanie do drużyn też powinno być łatwiejsze (mapka jest nieczytelna i nie można klikać bezpośrednio na nią tylko na liste zdobytch baz lub kumpli z teamu. Zawsze jak sie ginie trzeba czekać i oglądać typa który mnie zabił, strasznie mnie to wkurza, w ogóle tego nie powinno być, zajmuje tylko czas który mógłbym wykorzystać na konfiguracje giwery i sprzętu, poza tym zdradza pozycję zabójcy, interfejs jest strasznie zaśmiecony zbędnymi informacjami (gram na nie hardkorowych serwerach bo tak mi się podoba) znaczna większość tych znaczków co sie wyświetlają na ekranie jest niepotrzebna (nazwy baz, informacja w której bazie się aktualnie przebywa, różne gwiazdeczki nicki i inne śmieci nad głowami przeciwników). po każdym meczu mam pełne statystyki i paski postępu, fajna sprawa ale na pierwsze kilka godzin grania jak wszystko szybko się zdobywa teraz jak grałem już w to jakieś 60 godzin to mam te paski w d***e i tylko musze czekać i czekać aż sie wszystko załaduje, jak sie załaduje to znowu czekam :/ Niektóre giwery czy dodatki to jakaś lipa, Javelin, stinger (3 na jeden helikopter, to jakaś kpina jest, noktowizja do giwer i czołgów ? szkoda gadać, o latarkach nawet nie warto wspominać, każdy wie o co chodzi, walkę na noże też spieprzyli, od przodu nie da się tego zrobić... :| Samo naprawiające się pojazdy powyżej 50% uszkodzeń i samo niszczące się pojazdy poniżej tej granicy to idiotyzm jakiś jest, zero zysku dla kogoś ktoś kto nawala z ciężkich karabinów w helikoptery czy z broni przeciwpancernej w czołgi gdy one są ciągle naprawiane, powinno być tak jak w BF P4F że za każde uszkodzenie jest jakaś ilość punktów. Podczas gry na ekranie widać jakieś plamy tak jak bym miał przed sobą brudną szybę, im jaśniej tym to coś bardziej widać, cały BF3 jest jakiś taki dziwnie zbyt jasny, nawet niema opcji w ustawieniach odpowiadających za kontrast i jasność jak to było w BF BC2. Niektóre mapy się średnio nadają do niektórych trybów rozgrywki, w zasadzie do gorączki się nadaje tylko metro i damavand peak, gorączka na innych mapach jest tylko po to żeby była. Ogromna ilość bugów bardzo przeszkadza w grze (podkładanie C4 których czasem nie da się zdetonować)... możnaby godzinami wymieniać Wybieranie serwerów przez Battlelog to nieporozumienie. W ogóle po co komu origin ?
poza tym wszystkim od czasu do czasu BF3 bywa całkiem przyjemny
Battlefield 3 na Xboxa to PORAŻKA!!! Graficznie MASAKRA!!! Znikające trupy, lipne tekstury...
Call of Duty: Modern Warfare 3 bije na głowę B3!!!!
I te śmieszne reklamy... To film??? TAK TO FILM, BO GRA WYGLĄDA BAAARDZO SŁABO!!!
Po długim namyśleniu uznałem że moja ocena jest zbyt surowa po dłuższym wgraniu się w tą grę podnoszę ocenę do 4+ myślę, że to dobra ocena dla tej produkcji. I proszę mi tu nie wmawiać ze nie grałem w tą grę bo grałem i gram. Wystawiłem na początku ocenę 1 ponieważ byłym zły i sfrustrowany działaniem origini i battleloga, a także lagami na serwerach teraz zdarza sie to rzadziej. Z góry przepraszam mam nadzieje że uszanujecie moje zdanie na ten temat.
Nagrywałeś ten filmik?? bo teraz wiem z kim mam do czynienia, teraz wiem, że większość postów w tym temacie powinienem traktować z dystansem, pozdro ;)