PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611072}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 16156
Battlefield 3
powrót do forum gry Battlefield 3

X-box 360

ocenił(a) grę na 10

Na początku jeszcze przed kupnem byłem bardzo niecierpliwy aby pograć se w tą grę.
Chciałem se ją kupić na PC ale ze względu na to że mam słabego kompa kupiłem
BF'a na x-360
1.problemy techniczne: gra ma w miarę mało błędów graficzny (no bynajmniej u mnie)
oferuje dość SŁABĄ grafikę gdy się nie mam dysku twardego do konsoli grafika wygląda gorzej niż w BF2 ale jeśli się posiada dysk to można zainstalować pakiet HD co całkowicie poprawia grafikę gry
2:Single Player: gra w trybie jednoosobowej wydaje się być nudna i monotonna co prawda ma fajne momenty ale fabuła nie jest porywająca ja w serii CoD.
mamy w grze o ile pamiętam 9-12 misji które są dosyć proste nawet na najtrudniejszych poziomach.
3 Multi Player: niestety nie miałem okazji pograć na mojej konsoli w Multi bo ponieważ trzeba za to płacić
30 zł miesięcznie trzeba płacić za konto X-box LIVE GOLD bez tego nie można grać w Muliti Player. Zastanawiam się czy warto jest wydać 30 złotych na multiplayer co prawda nie są dość duże pieniądze ale uważam że to zdyd duże jak na takie coś

ocenił(a) grę na 10
Radek_Markiewicz

a co do tej grafiki to tutaj zamieszczam filmik z porównaniem http://www.youtube.com/watch?v=DDciDLweCso&feature=player_embedded

ocenił(a) grę na 8
Radek_Markiewicz

To, ze musisz placic nie jest minusem dla tej gry. Grafike, jak sie domyslasz, da sie naprawic. Single jest przecietny, ale czego mozna oczekiwac po grze nastawionej na multi ?

ocenił(a) grę na 10
damian_filmweb

No właśnie.
A co do tej grafiki to zamówiłem sobie dysk twardy i grafika jest wyborna ;]
Nie chodziło mi oto że singiel jest zły on jest przeciętny jak mówiłeś

ocenił(a) grę na 8
Radek_Markiewicz

Samo ci sie instalowalo ? Czy trzeba cos zrobic? Bo ja ta grafike mam jakas gorsza, a gra sie instalowala.

ocenił(a) grę na 10
damian_filmweb

no po prostu wkładasz dysk do x-boxa a potem uruchamiasz grę i tam wyskakuje czy chcesz zainstalować pakiet HD i trzeba nacisnąć A i się instaluje.

ocenił(a) grę na 8
Radek_Markiewicz

Nie mam xboxa. chodzilo mi czy w opcjach cos jest.

ocenił(a) grę na 10