Na początku jeszcze przed kupnem byłem bardzo niecierpliwy aby pograć se w tą grę.
Chciałem se ją kupić na PC ale ze względu na to że mam słabego kompa kupiłem
BF'a na x-360
1.problemy techniczne: gra ma w miarę mało błędów graficzny (no bynajmniej u mnie)
oferuje dość SŁABĄ grafikę gdy się nie mam dysku twardego do konsoli grafika wygląda gorzej niż w BF2 ale jeśli się posiada dysk to można zainstalować pakiet HD co całkowicie poprawia grafikę gry
2:Single Player: gra w trybie jednoosobowej wydaje się być nudna i monotonna co prawda ma fajne momenty ale fabuła nie jest porywająca ja w serii CoD.
mamy w grze o ile pamiętam 9-12 misji które są dosyć proste nawet na najtrudniejszych poziomach.
3 Multi Player: niestety nie miałem okazji pograć na mojej konsoli w Multi bo ponieważ trzeba za to płacić
30 zł miesięcznie trzeba płacić za konto X-box LIVE GOLD bez tego nie można grać w Muliti Player. Zastanawiam się czy warto jest wydać 30 złotych na multiplayer co prawda nie są dość duże pieniądze ale uważam że to zdyd duże jak na takie coś
a co do tej grafiki to tutaj zamieszczam filmik z porównaniem http://www.youtube.com/watch?v=DDciDLweCso&feature=player_embedded
To, ze musisz placic nie jest minusem dla tej gry. Grafike, jak sie domyslasz, da sie naprawic. Single jest przecietny, ale czego mozna oczekiwac po grze nastawionej na multi ?
No właśnie.
A co do tej grafiki to zamówiłem sobie dysk twardy i grafika jest wyborna ;]
Nie chodziło mi oto że singiel jest zły on jest przeciętny jak mówiłeś
Samo ci sie instalowalo ? Czy trzeba cos zrobic? Bo ja ta grafike mam jakas gorsza, a gra sie instalowala.
no po prostu wkładasz dysk do x-boxa a potem uruchamiasz grę i tam wyskakuje czy chcesz zainstalować pakiet HD i trzeba nacisnąć A i się instaluje.