PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611072}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 16156
Battlefield 3
powrót do forum gry Battlefield 3

silnik

ocenił(a) grę na 8

silnik graficzny obsługuje niestety tylko komputery 64-bit owe
ale grafa jest cudo mój znajomy pracuje w gazecie i był w EA na pokazie wszystko jest tak piękne że crysis się chowa .
jedyny chłopot to 64- bit owe systemy

ocenił(a) grę na 10
mazi1ccm

no cóż dobra grafa jest równoznaczna z wysokimi wymaganiami.

użytkownik usunięty
mazi1ccm

Z tymi systemami operacyjnymi do dość odważny krok... B3 to growa superprodukcja a wielu z jej potencjalnych nabywców (w tym ja) wciąż posiada systemy 32 bitowe, i nie zamierza dla jednego tytułu przesiadać się na lepszy sprzęt. Ale widać dla EA priorytetem stało się pobicie CoD-a (a sądząc po trailerach i opublikowanych w sieci fragmentów gameplay'u to może nawet i Crysisa). Nie wiem jak mam do tego podchodzić. Rok temu kilka dużych tytułów było tworzonych pod direx 10 (co wykluczało posiadaczy windowsa xp) a w tym roku mamy kolejną próbę skoku technologicznego, który część graczy wykluczy... I nic to, że Crysis 2 mi śmiga płynnie a i w Black Ops żadnych większych spadków płynności ni zauważyłem; Battlefield 3 przez wygórowane ambicje developerów stał się produkcją poza moim ( i pewnie nie tylko moim) zasięgiem... Szkoda.

ocenił(a) grę na 10

zawsze można w PS3 zainwestować... ;)

Gruchap6

Na PC zawsze masz lepszą grafikę niż na konsole.

ocenił(a) grę na 10
mazi1ccm

Minimalne wymagania sprzętowe:

System operacyjny: Windows Vista lub Windows 7
Procesor: Core 2 Duo, taktowany zegarem 2,0 GHz
RAM: 2 GB
Karta graficzna: kompatybilna z DirectX 10 lub 11 i pamięcią 512 MB RAM
HDD: 15 GB (wersja sklepowa) lub 10 GB (cyfrowa)
Rozsądne wymagania sprzętowe:

System operacyjny: Windows 7 64-bit
Procesor: Czterordzeniowy od Intela lub AMD
RAM: 4 GB
Karta graficzna: GeForce GTX 460 lub Radeon HD 6850, kompatybilna z DirectX 11 i 1 GB RAM.

użytkownik usunięty
kalif1855

Z tego co piszesz wynika, że system 64 bitowy nie jest wymagany.

ocenił(a) grę na 10

na tych stronach takie wymagania podali http://www.cdaction.pl/news-19828/e3-2011-battlefield-3---wymagania-sprzetowe-i- gameplay-z-czolgami-wideo.html http://www.gram.pl/news_8AvfGeC4_Wymagania_sprzetowe_Battlefield_3_jakie_beda.ht ml