PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633481}
7,4 31  ocen
7,4 10 1 31

Battlestar Galactica Online
powrót do forum gry Battlestar Galactica Online

7 gwiazdek.
Plusy:
-Wysoka grywalność. Mimo że nie jestem osobą nie narzekającą na nadmiar czasu to gra mocno mnie wciągnęła.
-Wspaniałe bitwy i spora ilość jednostek.
-Bogata paleta możliwości modyfikacji posiadanych statków.
-Możliwość międzynarodowej kooperacji.
Minusy:
-Ceny. Mimo częstych promocji nadal są wysokie. (podejrzewam że to normalne w świecie gier online)
-Polski dział obsługi klienta.
Jakiś rok temu wyleczono mnie z chęci gry. Zupełnie jak Drużyna A zostałem skazany za przestępstwo którego nie popełniłem tj domniemane używanie wulgaryzmów. Po mojej jak najbardziej pokornej i kulturalnej prośbie o udostępnienie zapisu moich wpisów zostałem odprawiony z kwitkiem (w zasadzie to z iście stalinowską metodyką wmawiano mi że jednak to co się nie stało jednak się stało). W dodatku odprawiała mnie osoba która sprawiała wrażenie że jeszcze nie przekroczyła granicy pełnoletności. Rozważałem zwrócenie się do chłopaków za Odrą z nadzieją uzyskania fachowej pomocy jednak straciłem chęć do gry. W końcu nie będę nikogo prosił by pozwolił mi wydawać u siebie moje "pieniądzorki".

Reasumując pozycja godna poleceni. Jeśli założymy że działania polskiej strony nabrały profesjonalnego kształtu to miłośnika BSG czeka wiele dni zabawy na wysokim poziomie.

ocenił(a) grę na 6
krejzipol

zgadzam się ja grałem to jakiś czas temu i od czasu do czasu pogrywam sobie w BGO
ps. po której stronie grasz puszek czy mięsa albo jesteś tzw. konserwą

i na jakim serwie

ocenił(a) grę na 7
Baal

W mojej recenzji napisałem "nie jestem osobą nie narzekającą na nadmiar czasu" popełniłem błąd ponieważ jestem właśnie osobą która czasu nie ma. Co za tym idzie po moich walkach z adminem które z mojej perspektywy przypominały grę w szachy z gołębiem dałem sobie odbój z BGO. Mimo że od 2 lat nie gram wspominam ją miło. Irytuje mnie jednak to że nie liczą się tam umiejętności tylko oczywiście pieniądzorki. Wolałbym już płacić jakąś daninę (taka sama kwota dla wszystkich graczy) raz w miesiącu która zapewniłaby zrównoważony rozwój. Było to troszkę irytujące że Ty się pocisz żeby sobie napęd o jeden stopień ulepszyć a jakiś młody bogacz po godzinie gry wjeżdża Ci na łeb swoją wypasioną kolubryną :) Z jednego działka i dwóch wyrzutni to mu mogłem raczej niezbyt poważnie zaszkodzić. Za to on- jedna salwa i hangar:)
Grałem jako patriota z 13 Kolonii wysłużonym Vipperem :) Serwera nie pamiętam, w tamtym czasie chyba 4 były sprawne ale z tego co słyszałem już jest więcej. Do tego mój drewniany komputer lubił się przegrzać od czasu do czasu.
Kiedyś może wrócę bo jak już mówiłem podobało mi się w sumie. Strasznie czas kradło:)
A ty kim grasz? Jak ta gra teraz wygląda?

ocenił(a) grę na 6
krejzipol

Ja obecnie wskakuję tam od czasu do czasu i fakt oni są nastawieni głównie na kasę a szkoda grałem po str. kolonistów (gildia nazywała się WIDMO lub cos takiego) serv, libran
a następnie grałem po stronie Cylonów na serv. Sagitarion dorobiłem się złotego żelazka i Jormunga oraz złotego raidera :) choć preferuje w eskortowcach

ps. to nie grałeś chyba w SW.TOR to dopiero czas kradnie hehe

ocenił(a) grę na 7
Baal

Ha ha ha! Nie no ja nawet tyle nie grałem żeby się dosłużyć jakiegoś metalu szlachetnego:)

ocenił(a) grę na 6
krejzipol

słabo się starałeś ale może kiedyś znajdziesz czas