PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612048}
8,3 11 tys. ocen
8,3 10 1 11222
BioShock Infinite
powrót do forum gry BioShock Infinite

Gra miło mnie zaskoczyła tym że jak na strzelankę miała mega mocną fabułę oraz fantastyczny klimat jak i lokacje,wszystko było tutaj tak świetnie dopracowane że trudno jest skrytykować tą grę czy też znaleźć jakieś poważne minusy.Do tego same zakończenie które zostawia duży mętlik w głowie gracza podobny mętlik miałem po ukończeniu Spec Ops: The Line równie mocne zakończenie.Prócz świetnej fabuły gra oferuje miłą dla oka szatę graficzną oraz duży arsenał broni i mocy do tego podtrawi nawet wystraszyć kto grał ten pewnie pamięta moment kiedy obracamy się a za plecami....Grę zdecydowanie polecam i wystawiam mocne 9/10 i myślę że będzie to jeden z kandydatów do gry roku choć trudno będzie ten tytuł zdobyć gdyż w tym roku wyjdzie przez wszystkich oczekiwane GTA V które zapowiada się na mega ciekawie ale trzymam kciuki za BioShock Infinite.Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 9
DemiaN

w kilku kategoriach na pewno wygra - GTA pewnie wygra w ogolnym rozrachunku - chyba ze cos mocno skopią/nie wydadzą na PC do końca roku :) Co jak co ale jest to seria która zapewnia nieporównywalnie dłuższą rozrywkę :)

ocenił(a) grę na 9
Kenavru

Zgadzam się ale nie chciałem pisać że GTA V to nr.1 tego roku gdyż jeszcze w nią nie grałem choć spodziewam się jednach że to będzie gra nr.1 a co do PC to mam nadzieje że nas nie zawiodą.Pozdrawiam