PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612048}
8,3 11 tys. ocen
8,3 10 1 11222
BioShock Infinite
powrót do forum gry BioShock Infinite

Co zawiera

ocenił(a) grę na 9

pre-order na PC za 2 dychy ?

ocenił(a) grę na 7
kamilw6

2 dychy? O.o

ocenił(a) grę na 9
novak90

To znaczy w MediaMarkcie widziałem za taką cenę a w Empiku za 4,skandal ; )

kamilw6

Jakim cudem?? Nie mowisz przypadkiem o starym Bioshocku? lub raczej o 2óch stówach?

ocenił(a) grę na 9
Swiergu

W MediaMarkcie jest pre-order Bioshock'a Infinite za 20 zł który na okładce był również pokazany pierwszy Bioshock pełna wersja (kod do jej pobrania na steam'a).

ocenił(a) grę na 7
kamilw6

Przecież to jest niemożliwe. Preorder przeciętnej gry na pc wynosi mininalnie 120zł

novak90

Może to jest tylko rezerwacja gry za którą później trzeba i tak zapłacić? Tak chyba było np. za Wiedźmina 2 ale mogę się mylić.

ocenił(a) grę na 9
dVinci

Te preordery dotyczą wiekszości większych premier dostepne sa w Empiku, Satrunie i Media Mark. Generalnie wygląda to tak, płacisz 20 zł, później kupujesz grę o te 20 zł mniej, czyli wychodzisz niby na 0, ale masz różne dodatki w tym preorderze. Ostatnio to w taki preorderze do TOmb Raider była koszulka i dlc. W tym preorderze masz w takim wypadku za darmo 1 część gry (zajebista sprawa) oraz dostęp do jakieś gry flash wktóre mozesz wygrać przedmioty do Bioshock Infinite. Świetna sprawa bo za darmo masz fajne bonusy, ja zawsze tak kupuję gry.

robhans

Nic dodać, nic ująć.