PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612048}
8,3 11 tys. ocen
8,3 10 1 11222
BioShock Infinite
powrót do forum gry BioShock Infinite

Przeszedłem i powiem, ze jest to chyba jedna z najlepszych gier na tą generacje. Bylem zdziwiony ponieważ nie wiedziałem , ze będzie tam aż tyle strzelania :) w poprzednich częściach nie było aż takiej siekanki, ale wcale nie jest to minusem, nie czułem zbytnio potrzeby używania co chwile tych "wigorów" nie był to aż taki nacisk jak z plazmidami w BI. Ta gra to majstersztyk arcydzieło :) Niesamowity klimat, miasto, muzyka! Wyraźne Postacie z którymi idzie się "zżyć". Dobre zakończenie gry po którym się siedzi i rozmyśla ze smutkiem, że to już koniec :( Z pewnością jest to gra do której będzie się wracac. 10-/10

ocenił(a) grę na 10
BeatPrem

Bardzo pocieszająca opinia :) ja dopiero pograłem z godzinkę i jak narazie jestem bardzo zadowolony. co do plasmidów/vigoru to ich pomijanie było by dla mnie bardzo bolesne bo to ich najbardziej lubiłem używać i z tym w zasadzie Bioshock mi się kojarzy, ale w sumie to że napisałeś że nie ma na nie nacisku nie oznacza że jak się chce to nie można ich więcej używać ;) dzieki tez za opinie która nie zdradza zbyt wiele fabuły bo już się boje na fora wchodzić... że zaraz ktoś napisze jak się gra kończy itp ;)