która lepsza? od najlepszej, prosze o tresciwe argumentu..
Bioshock 2-lepsza graficznie kontynuacja arcydzieła survival horroru,Halo 4-świetna grafika,emocjonujące sceny walki i dobra fabuła,Bioshock-arcydzieło survival horroru,rozbudowane,rewolucyjne,niepowtarzalne,Singularity-niezła strzelanka,dobra grafika i ciekawa fabuła,ale podobno monotonna,Bioshock Infite-brak uroku wcześniejszych części,niezbyt dynamiczna i nużąca.
Crysis
Crysis 3
Halo
Halo 2
a cos na temat tych gier mi powiesz? bo w nie nie gralem i nie wiem czy warto...
Halo i Halo 2 nie grałem i mało o nich wiem,ale Crysis 3 super grafika,fabuła i bardzo wciąga a jedynka ciekawa i nadzwyczaj rozbudowana jak na swój rok.
Temat pewnie już zamknięty ale co tam...
BIOSHOCK <3
Dla mnie jest to gra,która pokazała,że sukces komercyjny może iść w parze z artystyczną wizją.Rapture jest czymś więcej niż zwykłym światem.Akcja trzyma do samego końca.Wiele nawiązań.Dużo by tego wymieniać :)
System Shock 2.
Bioshocki to popłuczyny System Shocka 2 w wersji Casual dla Gimbazy
Fan boy musi się udzielać się w każdym temacie i pieprzyć te swoje bzdury...
Nikt kto swoją przygodę z grami zaczął po 2005 roku nie będzie grał w gry sprzed 20 lat bo będą dla niego niegrywalna. Wiem, ze pewnie jako znamienity #1 idiota na FW zapewne nie zrozumiesz, ale co tam.
BTW. Nie zauważyłeś, że nikogo nie obchodzi ten twój dziecinny hejt na serię Bioshock? Po co robisz z siebie idiotę?
Myślę, że obchodzi nawet ciebie i to nie hejt, ale czyste fakty, a że fani tego gówna łapią się za głowę po czytaniu tego:
http://www.filmweb.pl/videogame/BioShock-2007-608595/discussion/Co+tu+du%C5%BCo+ pisa%C4%87+Bioshock+to+System+Shock+w+stylistyce+bajki+dla+dzieci+skierowany+do+ debili,2505319
To tylko świadczy, że o tym, że zostają uświadomieni o crapowatości tego gniota.
Gry nie zaczęły się po 2005. Najlepsze gry na PC wychodziły około 2000 roku i wcześniej.
Z tego co piszesz wynika, że to ty jesteś idiotą, bo sensu w tym co piszesz to nie ma żadnego.
Piszesz tak bo jesteś starym dziadem i nie potrafisz grac w nowe gry... Nie mieszaj nostalgii do ocen innych bo to egocentyczne apogeum głupoty.
Jeśli chodzi o te twoje "fakty" to jedyne co można wywnioskować z twojego linku to FAKT, że odpowiedziały na niego tylko 2 osoby - obie wyraziły się przeciwnie do twojej oceny, czyli nikogo twoje zdanie nie obchodzi.
Nie zabronie ci być fan bojem, ale twoje próby zniesławienia genialnego Bioshocka, którego wszyscy kochają i rozsławienia SS, o którym mało kto słyszał są jak widać mało skuteczne i conajwyżej śmieszne.
Każdy ma prawo do swojej oceny - tobie nie podoba się Bioshock, a kochasz SS, a u innych moze byc odwrotnie.
Pisanie, że "Bioshock to gówno i to są fakty bo ja tak uważam bo jestem najważniejszy i najmędrszy" jest żałosne...
Ciebie pojbało jest odwrotnie co najwyżej ty jesteś gówniarzem i jesteś za tępy żeby grać w starsze gry, które wymagały używania mózgu, bo nowe są w większości dla casuali i tępych debili.
Napisałem dlaczego Bioshock to syf w swoim temacie, a wypowiedziały się tylko dwie osoby, bo miały trochę pytań, ale reszta to gimbusy i idioci stawiający w grach tylko na grafikę. Buracka banda pseudointeligentów, która stawia Bioshocka na piedestale za gówniany i nietypowy setting graficzny gry. Przecież w tej grze nic nie ma poza grafą w każdym calu gorsza nawet od pierwszego SS1. Gram w SS1 za pomocą emulatora i nie jestem stary. Doceniam dobre gry, które stawiają na myślenie. Niedawno dowiedziałem się o bioshocku miał być następcą system shocka leciało o tym na gram tv kiedyś nim miałem internet - wyszedł z tego casualowy syf.
Gram w nowe gry. Gram w dobre gry. Nie oceniam gier po grafice. Amnesia Dark Descent, White Night, niezależne przygodówki, Penumbra Black Plague, Penumbra Overture. Dobre gry nie dla debili.
Dobra, szkoda mi na ciebie czasu pajacu. Koniec dyskusji. Nie umiesz grać w Bioshocka i teraz płączesz. Z debilem nie pogadasz.
P.S. jak ja mam mieć Nostalgię do System Shocka2 jak ja w niego grałem jakieś 10 lat po premierze..., a w Bioshock jakieś 5. Przecież kiedy to reklamowali w TV zapamiętałem obrazy i sądziłem, że Bioshock będzie niesamowitą grą, ale tak nie jest . Nawet na hardzie to tępa jatka dla debili, a zwykle gram na takim poziomie trudności w gry. Co innego System Shock 2. Rozkładając bezsensownie moduły można się wkopać na straconą pozycję. W System Shock 2 trzeba myśleć, a w Biogównie biegasz między tymi potworkami i tylko uzupełniasz zapasy.
Bioshock jako sama w sobie gra nie jest zły, ale to gra, która opierała się na modelu system shocka i miała go przebić, ale tego nie zrobiła. Gdybym nie znał System Shocka 2 może dałbym jej z 6-7/10 ale jako następca SS2 to po prostu hańba.
p.s. i zmień sobie avatar bo pokazujesz tylko, że bioshock to gra dla debili. Drugą osobą, która próbowała tego gniota bronić jest małpka na avatarze. Bioshock to gra dla idiotów, a ty jesteś za głupi by pisać o wyraźnych różnicach między poprzednikami zidiociały grafomanie. Zamiast napisać jakieś sensowne argumenty w temacie, który pokazuje dlaczego bioshock to syf wolisz jakieś wyzywki pod randomowymi postami. Tak wygląda obraz przykładowego fana biogówna - idiota.