PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608595}
8,2 12 tys. ocen
8,2 10 1 11705
BioShock
powrót do forum gry BioShock
użytkownik usunięty
kebi17

Bioshock 2-lepsza graficznie kontynuacja arcydzieła survival horroru,Halo 4-świetna grafika,emocjonujące sceny walki i dobra fabuła,Bioshock-arcydzieło survival horroru,rozbudowane,rewolucyjne,niepowtarzalne,Singularity-niezła strzelanka,dobra grafika i ciekawa fabuła,ale podobno monotonna,Bioshock Infite-brak uroku wcześniejszych części,niezbyt dynamiczna i nużąca.

Crysis
Crysis 3
Halo
Halo 2

a cos na temat tych gier mi powiesz? bo w nie nie gralem i nie wiem czy warto...

użytkownik usunięty
kebi17

Halo i Halo 2 nie grałem i mało o nich wiem,ale Crysis 3 super grafika,fabuła i bardzo wciąga a jedynka ciekawa i nadzwyczaj rozbudowana jak na swój rok.

dzieki za info;)

ocenił(a) grę na 10
kebi17

Temat pewnie już zamknięty ale co tam...
BIOSHOCK <3
Dla mnie jest to gra,która pokazała,że sukces komercyjny może iść w parze z artystyczną wizją.Rapture jest czymś więcej niż zwykłym światem.Akcja trzyma do samego końca.Wiele nawiązań.Dużo by tego wymieniać :)

ocenił(a) grę na 3
kebi17

System Shock 2.
Bioshocki to popłuczyny System Shocka 2 w wersji Casual dla Gimbazy

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Fan boy musi się udzielać się w każdym temacie i pieprzyć te swoje bzdury...
Nikt kto swoją przygodę z grami zaczął po 2005 roku nie będzie grał w gry sprzed 20 lat bo będą dla niego niegrywalna. Wiem, ze pewnie jako znamienity #1 idiota na FW zapewne nie zrozumiesz, ale co tam.
BTW. Nie zauważyłeś, że nikogo nie obchodzi ten twój dziecinny hejt na serię Bioshock? Po co robisz z siebie idiotę?

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

Myślę, że obchodzi nawet ciebie i to nie hejt, ale czyste fakty, a że fani tego gówna łapią się za głowę po czytaniu tego:
http://www.filmweb.pl/videogame/BioShock-2007-608595/discussion/Co+tu+du%C5%BCo+ pisa%C4%87+Bioshock+to+System+Shock+w+stylistyce+bajki+dla+dzieci+skierowany+do+ debili,2505319
To tylko świadczy, że o tym, że zostają uświadomieni o crapowatości tego gniota.
Gry nie zaczęły się po 2005. Najlepsze gry na PC wychodziły około 2000 roku i wcześniej.

Z tego co piszesz wynika, że to ty jesteś idiotą, bo sensu w tym co piszesz to nie ma żadnego.

ocenił(a) grę na 3
Movie_Crash_Man

Po prostu powala mnie to co ja czytam 2 posty wyżej tępotą.

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Piszesz tak bo jesteś starym dziadem i nie potrafisz grac w nowe gry... Nie mieszaj nostalgii do ocen innych bo to egocentyczne apogeum głupoty.

Jeśli chodzi o te twoje "fakty" to jedyne co można wywnioskować z twojego linku to FAKT, że odpowiedziały na niego tylko 2 osoby - obie wyraziły się przeciwnie do twojej oceny, czyli nikogo twoje zdanie nie obchodzi.
Nie zabronie ci być fan bojem, ale twoje próby zniesławienia genialnego Bioshocka, którego wszyscy kochają i rozsławienia SS, o którym mało kto słyszał są jak widać mało skuteczne i conajwyżej śmieszne.

Każdy ma prawo do swojej oceny - tobie nie podoba się Bioshock, a kochasz SS, a u innych moze byc odwrotnie.
Pisanie, że "Bioshock to gówno i to są fakty bo ja tak uważam bo jestem najważniejszy i najmędrszy" jest żałosne...

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

Ciebie pojbało jest odwrotnie co najwyżej ty jesteś gówniarzem i jesteś za tępy żeby grać w starsze gry, które wymagały używania mózgu, bo nowe są w większości dla casuali i tępych debili.

Napisałem dlaczego Bioshock to syf w swoim temacie, a wypowiedziały się tylko dwie osoby, bo miały trochę pytań, ale reszta to gimbusy i idioci stawiający w grach tylko na grafikę. Buracka banda pseudointeligentów, która stawia Bioshocka na piedestale za gówniany i nietypowy setting graficzny gry. Przecież w tej grze nic nie ma poza grafą w każdym calu gorsza nawet od pierwszego SS1. Gram w SS1 za pomocą emulatora i nie jestem stary. Doceniam dobre gry, które stawiają na myślenie. Niedawno dowiedziałem się o bioshocku miał być następcą system shocka leciało o tym na gram tv kiedyś nim miałem internet - wyszedł z tego casualowy syf.

Gram w nowe gry. Gram w dobre gry. Nie oceniam gier po grafice. Amnesia Dark Descent, White Night, niezależne przygodówki, Penumbra Black Plague, Penumbra Overture. Dobre gry nie dla debili.

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Dobra, szkoda mi na ciebie czasu pajacu. Koniec dyskusji. Nie umiesz grać w Bioshocka i teraz płączesz. Z debilem nie pogadasz.

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

No nie pogadam z tobą masz mózg mniejszy niż małpka w system shocku xd

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

P.S. jak ja mam mieć Nostalgię do System Shocka2 jak ja w niego grałem jakieś 10 lat po premierze..., a w Bioshock jakieś 5. Przecież kiedy to reklamowali w TV zapamiętałem obrazy i sądziłem, że Bioshock będzie niesamowitą grą, ale tak nie jest . Nawet na hardzie to tępa jatka dla debili, a zwykle gram na takim poziomie trudności w gry. Co innego System Shock 2. Rozkładając bezsensownie moduły można się wkopać na straconą pozycję. W System Shock 2 trzeba myśleć, a w Biogównie biegasz między tymi potworkami i tylko uzupełniasz zapasy.

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

Bioshock jako sama w sobie gra nie jest zły, ale to gra, która opierała się na modelu system shocka i miała go przebić, ale tego nie zrobiła. Gdybym nie znał System Shocka 2 może dałbym jej z 6-7/10 ale jako następca SS2 to po prostu hańba.

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

p.s. i zmień sobie avatar bo pokazujesz tylko, że bioshock to gra dla debili. Drugą osobą, która próbowała tego gniota bronić jest małpka na avatarze. Bioshock to gra dla idiotów, a ty jesteś za głupi by pisać o wyraźnych różnicach między poprzednikami zidiociały grafomanie. Zamiast napisać jakieś sensowne argumenty w temacie, który pokazuje dlaczego bioshock to syf wolisz jakieś wyzywki pod randomowymi postami. Tak wygląda obraz przykładowego fana biogówna - idiota.