PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608595}
8,2 12 tys. ocen
8,2 10 1 11711
BioShock
powrót do forum gry BioShock

w nią zagrać? jest lepsza od średniej dwójki?

SzalonyGoblin

Pewnie.
Ale dwójka ma dużo lepszych rozwiązań.

ocenił(a) grę na 8
GarvinSitho

Nie wiem, ale jakoś dwójka ( mimo tych nowych rozwiązań, nowych mocy itp.) nie przypadła mi do gustu. Ale zagram w pierwszą część, nie mam zamiaru skreślać jej z powodu części drugiej. A tak przy okazji, można ją gdzieś jeszcze kupić ?

SzalonyGoblin

Dwójka jest przynajmniej o klasę gorsza chociaż ma multi i parę ciekawych rozwiązań to jednak fabuła i klimat są o klasę gorsze niż w części pierwszej.

Nowej już raczej nie kupisz , radzę sprawdzić na serwisach aukcyjnych typu allegro , gumtree , tablica.

ocenił(a) grę na 8
GarvinSitho

Dzięki. Poszukam po allegro.

GarvinSitho

Dla osób które chcą kupić nową a nie używaną kopie bioshocka.
Można ją zakupić w kolekcji klasyki pomarańczowej można ją kupic w SATURNIE MEDIA MARKT i innych takich sklepach

GarvinSitho

Dla mnie właśnie dwójka jest lepsza od jedynki :p no ale może to dlatego,że to było moje pierwsze spotkanie z tą serią :P

użytkownik usunięty
SzalonyGoblin

szkoda czasu na ten crap, lepiej pograć w system shock 2 :)

ocenił(a) grę na 8

System Shock ukończyłem wieeeele razy :) Nic nie pobije tego klimatu, strachu przed robotami (cyborgami) i zmutowanymi ludźmi :D

użytkownik usunięty
SzalonyGoblin

ehh... chyba sam dam jeszcze raz szanse bioshockowi :p

ocenił(a) grę na 7
SzalonyGoblin

czy lepsza meh raczej tak sama. czy warto zagrać... na początku i na końcu jest ciekawie ale Etap Teatru i tego co jest po nim przynudza. Ciężko ją polecić ale też nie można powiedzieć że to gniot