PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608595}
8,2 12 tys. ocen
8,2 10 1 11711
BioShock
powrót do forum gry BioShock

Bioshock to jedna z najlepszych gier jakie powstały. Zarówno klimat, fabuła jak i gameplay są
doskonałe jak na strzelankę.
Gra zyskała ogromne uznanie na całym świecie zbierając wszędzie średnie noty w okolicy 10/10.
Tylko w naszym pięknym kraju znajdzie się chmara debili, która napisze:
"Nudna, za mało akcji" "Gupia fabuła, bo jestem debilem i nie zrozumiałem" "Wole Gotika i
Hirołsy, ale Hirołsy tylko nie IV bo IV to gówno bo tak szyscy muwiom".

O ile uznaje fakt, że każdy może subiektywnie ocenić grę i recenzje, które nie zgadzają się z
moją opinią, ale są merytorycznie uzasadnione mi się podobają. Jednak to co się tutaj wyprawia
to już żart. Poziom absurdu argumentacji dużych dzieci z tego forum to po prostu padaka.
Bioshock jest genialny, stał się już kultowy i to, że kilku buraków go nie doceni niczego już nie
zmieni.

ocenił(a) grę na 10
DeGreZet

Masz racje, przyjacielu!
Moim zdaniem gra powinna być bynajmniej na pierwszym miejscu rankingu bo ja tak uważam i inni też tak mają uważać bo to jest prawda!!!

ocenił(a) grę na 10
DeGreZet

Dziękuje.

ocenił(a) grę na 7
DeGreZet

ktoś tu zapomniał wziąć leki.

ocenił(a) grę na 10
born2run

nowłasnie widze ze oceniłes Apocalypto na 10

ocenił(a) grę na 7
DeGreZet

kapitalny film, polecam.

DeGreZet

Gadasz sam ze sobą? Gra jest przyzwoita, nic ponadto. Faktycznie wyjątkowo przereklamowany tytuł, najbardziej jaki poznałem kiedykolwiek. Wyróżnia go design i ambicje lecz niewiele z tego wynika, o klimacie i gameplayu nie ma co wspominać, design go wyróżnia i pogrąża zarazem, iD Software klepie ciągle podobne miejscówki ( z wyjątkiem Quake'a pierwszego ) lecz cóż z tego skoro robi to wybornie za każdym razem i chce się dalej czas poświęcać. Tutaj pstrokate kolory i wrogowie głównie wybijają z imersji. Z serii tylko trójka jest faktycznie dobra i zasługuje na pochwały.

ocenił(a) grę na 10
grzegorz_cholewa

Kolega wyżej ma rację, polecam go posłuchać.

ocenił(a) grę na 9
DeGreZet

gra genialna jak ktoś się nie zna to co zrobić - jeden mankament w części pierwszej który został poprawiony w drugiej - dobrany słaby akcent z północnej Anglii dla wielu postaci, niezrozumiały robotniczy bełkot. Poza tym cudo.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Znowu ty? XD

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Mów dalej, kisne. XD
Bezpodstawnie. XD
Ty chyba serio koleś myślisz, że żyjesz w świecie, w którym to ty ustalasz co się ma ludziom podobać, a prawda jest zupełnie inna bo to ja o tym decyduje...

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Tak sobie wmawiaj. XD <3 :D XD :) ;) <3 XD :D ;)

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

Ludzie którzy piszą mają coś do napisania piszą. Debile zwykle ograniczają się do avatarów potwierdzających wiek ich rozumu i poziom pisarski.

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

http://jastrzebie-gramatyki.pl/cytat/322793

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

Nie.

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Przegrałeś na argumenty kmiocie, idź już u daruj sobie i tak sam dobrz wiesz, że Bioshock to najlepsza gra ever i dlatego tak zaciekle wszystkim wmawiasz ze tak nie jest. ;) :*

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

Z Bioshocka jest takie arcydzieło jak Pokemony dla 12 latków w szkole podstawowej.

ocenił(a) grę na 8
Movie_Crash_Man

Co do Amnesia i System Shock2 się z tobą zgodzę że są deptane nirdoceniane przez dzisiejsze nowości ale żeby Bipshock był aż takim gównem??? Nie no mi się gra bardzo spodobała i byłem usatysfakcjonowany przejściem tej gry tak samo jak resztą części :)

ocenił(a) grę na 3
radas1998

Nie dałem rady. Próbowałem nie raz. Casualowa nuda. Zamiast na trudnośc i intelekt stawia na cierpliwość i nieustanne respawny i bicie po mordach wszystkiego aż do skutku. Jeden wielki schemat i nuda. Nużące za każdym razem.

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

Większość ludzi ma niskie i przeciętne IQ ta większość docenia Bioshocka. To wyimaginowana papka mydląca grafiką i designem lokacji papka, która jest casualowym odpowiednikiem System Shocka 1,2 dla mało inteligentnych casuaowych graczy.

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

Kultowy to jest System Shock 2 na którego temat istnieje nadal niejedno forum tematyczne z modami i innymi produkcjami. System Shock 2 jest kultowy a to gówno z tematu żeruje operując na najprostszych szczątkowych elementach dla casuali odpowiednich dla ludzi z małym iq sprowadzonych i zubożonych z system shocka 2. Sama kultowość SS2 świadczy o tym, że na jego podstawie powstało to casualowe gówno dla tępaków. Dziękuje.

Movie_Crash_Man

Sama kultowość SS2 świadczy o tym, że na jego podstawie powstało to casualowe gówno dla tępaków. - taa ? ty też się pie*dol...

ocenił(a) grę na 10
DeGreZet

Również się z tobą zgadzam. Świetny tekst, ucz mnie jak mam rzyć.

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

Bioshock jest bardzo nużący. Usunąłem za każdym podejściem szybko grę. W to się nie da grać. Nuda.

ocenił(a) grę na 10
Movie_Crash_Man

Koleś po co ty tu przyłazisz co pare miesięcy i piszesz co chwile te same brednie? Co mnie obchodzi twój marny gust i własciwie co kogokolwiek on obchodzi? Idź sobie znajdź jakichs znajomych to może zapomnisz o tej grze i przestaniesz przejmować się nią nad życie...

ocenił(a) grę na 3
DeGreZet

ta gra mnie zniszczyla

ocenił(a) grę na 10
DeGreZet

Masz rację i tyle w temacie !

ocenił(a) grę na 6
DeGreZet

Nie wiem, skąd porównanie do Gothica czy Hirołsów?

DeGreZet

Nie wiem skąd w ludziach to przekonanie że ich gusta i upodobania są jakieś nadrzędne, a ich zdanie jest jedynym słusznym, bo wszyscy wokół to "debile". Masz takie samo prawo do uważania tej gry za arcydzieło, jak ktoś kto uważa że gra jest po prostu nudna.

ocenił(a) grę na 10
Lukiz

uczymy sie czytac kolego

DeGreZet

Ok, przywiązałem większą wage do pierwszej części posta, która jest bardziej ofensywna. Także mój błąd.