Bioshock to jedna z najlepszych gier jakie powstały. Zarówno klimat, fabuła jak i gameplay są
doskonałe jak na strzelankę.
Gra zyskała ogromne uznanie na całym świecie zbierając wszędzie średnie noty w okolicy 10/10.
Tylko w naszym pięknym kraju znajdzie się chmara debili, która napisze:
"Nudna, za mało akcji" "Gupia fabuła, bo jestem debilem i nie zrozumiałem" "Wole Gotika i
Hirołsy, ale Hirołsy tylko nie IV bo IV to gówno bo tak szyscy muwiom".
O ile uznaje fakt, że każdy może subiektywnie ocenić grę i recenzje, które nie zgadzają się z
moją opinią, ale są merytorycznie uzasadnione mi się podobają. Jednak to co się tutaj wyprawia
to już żart. Poziom absurdu argumentacji dużych dzieci z tego forum to po prostu padaka.
Bioshock jest genialny, stał się już kultowy i to, że kilku buraków go nie doceni niczego już nie
zmieni.
Masz racje, przyjacielu!
Moim zdaniem gra powinna być bynajmniej na pierwszym miejscu rankingu bo ja tak uważam i inni też tak mają uważać bo to jest prawda!!!
Gadasz sam ze sobą? Gra jest przyzwoita, nic ponadto. Faktycznie wyjątkowo przereklamowany tytuł, najbardziej jaki poznałem kiedykolwiek. Wyróżnia go design i ambicje lecz niewiele z tego wynika, o klimacie i gameplayu nie ma co wspominać, design go wyróżnia i pogrąża zarazem, iD Software klepie ciągle podobne miejscówki ( z wyjątkiem Quake'a pierwszego ) lecz cóż z tego skoro robi to wybornie za każdym razem i chce się dalej czas poświęcać. Tutaj pstrokate kolory i wrogowie głównie wybijają z imersji. Z serii tylko trójka jest faktycznie dobra i zasługuje na pochwały.
gra genialna jak ktoś się nie zna to co zrobić - jeden mankament w części pierwszej który został poprawiony w drugiej - dobrany słaby akcent z północnej Anglii dla wielu postaci, niezrozumiały robotniczy bełkot. Poza tym cudo.
Mów dalej, kisne. XD
Bezpodstawnie. XD
Ty chyba serio koleś myślisz, że żyjesz w świecie, w którym to ty ustalasz co się ma ludziom podobać, a prawda jest zupełnie inna bo to ja o tym decyduje...
Ludzie którzy piszą mają coś do napisania piszą. Debile zwykle ograniczają się do avatarów potwierdzających wiek ich rozumu i poziom pisarski.
Przegrałeś na argumenty kmiocie, idź już u daruj sobie i tak sam dobrz wiesz, że Bioshock to najlepsza gra ever i dlatego tak zaciekle wszystkim wmawiasz ze tak nie jest. ;) :*
Z Bioshocka jest takie arcydzieło jak Pokemony dla 12 latków w szkole podstawowej.
Co do Amnesia i System Shock2 się z tobą zgodzę że są deptane nirdoceniane przez dzisiejsze nowości ale żeby Bipshock był aż takim gównem??? Nie no mi się gra bardzo spodobała i byłem usatysfakcjonowany przejściem tej gry tak samo jak resztą części :)
Nie dałem rady. Próbowałem nie raz. Casualowa nuda. Zamiast na trudnośc i intelekt stawia na cierpliwość i nieustanne respawny i bicie po mordach wszystkiego aż do skutku. Jeden wielki schemat i nuda. Nużące za każdym razem.
Większość ludzi ma niskie i przeciętne IQ ta większość docenia Bioshocka. To wyimaginowana papka mydląca grafiką i designem lokacji papka, która jest casualowym odpowiednikiem System Shocka 1,2 dla mało inteligentnych casuaowych graczy.
Kultowy to jest System Shock 2 na którego temat istnieje nadal niejedno forum tematyczne z modami i innymi produkcjami. System Shock 2 jest kultowy a to gówno z tematu żeruje operując na najprostszych szczątkowych elementach dla casuali odpowiednich dla ludzi z małym iq sprowadzonych i zubożonych z system shocka 2. Sama kultowość SS2 świadczy o tym, że na jego podstawie powstało to casualowe gówno dla tępaków. Dziękuje.
Sama kultowość SS2 świadczy o tym, że na jego podstawie powstało to casualowe gówno dla tępaków. - taa ? ty też się pie*dol...
Bioshock jest bardzo nużący. Usunąłem za każdym podejściem szybko grę. W to się nie da grać. Nuda.
Koleś po co ty tu przyłazisz co pare miesięcy i piszesz co chwile te same brednie? Co mnie obchodzi twój marny gust i własciwie co kogokolwiek on obchodzi? Idź sobie znajdź jakichs znajomych to może zapomnisz o tej grze i przestaniesz przejmować się nią nad życie...
Nie wiem skąd w ludziach to przekonanie że ich gusta i upodobania są jakieś nadrzędne, a ich zdanie jest jedynym słusznym, bo wszyscy wokół to "debile". Masz takie samo prawo do uważania tej gry za arcydzieło, jak ktoś kto uważa że gra jest po prostu nudna.