PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607373}

Broken Sword: Anioł Śmierci

Broken Sword: The Angel of Death
2006
6,5 508  ocen
6,5 10 1 508
Broken Sword: Anioł Śmierci
powrót do forum gry Broken Sword: Anioł Śmierci

Co to było? :(

ocenił(a) grę na 3

Masakra. Po 3 pierwszych częściach spodziewałam się czegoś naprawdę lepszego, ale
twórcom chyba już zabrakło pomysłów. Zagadki nie dorównywały poziomem tym z poprzednich
części, cała gra była po prostu nudna, a zakończenie fatalne - zero jakiejkolwiek akcji i
konkretnego zakończenia. Gra jak dla mnie po prostu nagle się urywa... No i brakowało "tego
czegoś", za co pokochałam tę serię... Nie mówiąc już o postaciach George'a i Nico, które w
nowej oprawie graficznej powinny być jeszcze bardziej zachwycające. Tutaj są... brzydkie. :/ Po
prostu porażka jak dla mnie. :(
P.S. Oczywiście nie brałam tego pod uwagę, wystawiając ocenę, bo to byłoby głupie, ale dubbing
polski - BEZ KOMENTARZA. Tak bardzo tęskniłam przez całą grę za angielskim George'm - nie
mówiąc już o Nico, gdzie jej "francuski akcent" jest w ogóle do bani.

ocenił(a) grę na 3
m4d214

Polski dubbing to tragedia i to nie tylko ze względu na dobór głosów (Borys Szyc jest dobrym aktorem, ale obsadzić go w tej roli mógł tylko ktoś, kto nie zadał sobie trudu zapoznać się z oryginałem) ale również fatalną jakość wykonania, już w pierwszej cutscence głosy są przesunięte i psują odbiór sceny... Ale na szczęście język angielski pozwolił mi zagrać w tę grę w oryginale (co jednak oznaczało, że musiałem ją kupić ponownie, gra sama w sobie nie ma nawet opcji zmiany języka, więc moja płytowa wersja była bezużyteczna)... tylko czy na szczęście? Tak jak mówisz, ta gra była po prostu fatalna. Najgorszy Broken Sword. Teraz gram w 5 i to przyjemne ukojenie, czuć dobrze wszystko to, czego 4 nie potrafiła zawrzeć.