PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710190}
7,0 3,1 tys. ocen
7,0 10 1 3101
Call of Duty: Advanced Warfare
powrót do forum gry Call of Duty: Advanced Warfare

Wreszcie polepszono oprawę audio-wideo. Gameplay wciągający, widowiskowe efekty w kampani - są. To ewolucja, nie rewolucja. Gdyby zmienic Cod'a bardziej, straciłby fanów, którzy pokochali go takim, jaki jest. Jak widać - wyszło dobrze, nawet bardzo. A ludzie i tak narzekaja na odgrzany kotlet... I jak tu dogodzić?

ocenił(a) grę na 6
mundic

Ja narzekam, ale na Twoje błędy ortograficzne.
Co to znaczy "POLEPSZONO" ?
Nie potrafisz pisać, to rysuj, nie męcz.

Maverick0069

Przebacz mi za ten karygodny błąd, który jest oczywiście tak bardzo na temat.

ocenił(a) grę na 7
mundic

Masz rację a ten gość u góry Maverick to kurka typowy hejter ile on komentarzy pod tym Codem napisał ( oczywiście hejtów ) to głowa mała ! Ja lubie każde Call of duty jestem fanem serii i to co oni dają co roku zupełnie mi wystarczy jak komuś się nie podoba to niech nie gra , nie ocenia , i nie komentuje o ile to można nazwać komentarzami bo to przecież same hejty są ludzie leczcie się fani battlefielda niech się zmkną bo kurde btf 4 to był najgorszy zakup jaki kiedykolwiek dokonałem BTF 3 I BAD COMPANY 2 były super nawet momentami lepsze nić Cody ale przecież BTF 4 to jakaś porażka jeju ja nie potrafię w to grać po prostu tam nie ma fabuły a karzde Call of duty ma fabułę karzde inną i za to cenię tą grę a nie hejtuje jak leci bo powtarzają sceny bo momentami przewidywalna nie ta gra może i to robi ale co jak co jest ciekawa na tym się znają ludzie którzy nad nią pracują i tego się trzymają a nie będą słuchać hejtów jakiś IDIOTÓW którym nic nie dogodzi !

snajper12331

Podpisuję się pod każdym słowem tego komentarza :)

Z Battlefieldów grałem w 3 i było ciekawie... na multi. Jednak jako że czasu ogólnie mam mało, to wole nawet zagrać kilkuminutową rundę i wycisnąć kilkanaście fragów, niż biegać po kilometrowej mapie (jeżeli team nie zostawi dla mnie żadnego pojazdu). Rozumiem ,że można lubić Bfa, bo są powody, ale pod względem kampanii i coopa Call of Duty wręcz miażdży, a multi jest mniej realistycznie, acz szybkie i dynamiczne.
PS. Z czystej ciekawości - jaka jest Twoja ulubiona część CoDa? :)

ocenił(a) grę na 7
mundic

Każda grałem we wszystkie i jedyna część w której fabule czuję niedosyt to Black Ops 2 a poza tym każda wejdź sobie na mój profil i sam się przekonaj po mojej ocenie każdej części ;)

snajper12331

No właśnie tez byłem zawiedziony kampanią BO2 bo multi trzymało poziom

ocenił(a) grę na 7
mundic

Racja Multi w BO2 grane jest przeze mnie po dziś dzień .

ocenił(a) grę na 6
snajper12331

Kolego napisałem dwa posty po ukończeniu gry i to wszystko.
Ukończyłem właśnie CODGhost i jest o wiele lepsza od AW.
Wasze argumenty odnośnie grafiki czy audio nie są niczym poparte.
Jaki Gameplay jest wciągający w CODAW??
NIe jest to odgrzany kotlet bo jest częścią słabszą od CODGhosts
Nie jestem fanem Battlefield:)
Nigdy kolego nie będziesz wiedział czy gra Ci się spodoba czy nie dopóki w nią nie zagrasz, tekst typu niech nie gra nie ocenia i nie komentuje jest idiotyczny.
To, że Tobie wystarcza to co CI daje COD co roku nie musi satysfakcjonować innnych, ale skoro CI wystarcza to masz prawo bronić serii, Ja tylko wyrażam swoją opinię.
Koledzę zwróciłem uwagę gdyż pisze z błędami a nie żeby hejtować, swoją drogą sam muszę zerknąć w słownik bo nie znam znaczenia słowa "HEJTOWAĆ"
Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 7
Maverick0069

Hejtować - Hejt co oznacza nienawidzieć a i nie mam nic przeciwko TWOJEJ opinii ale poczekajmy miesiąc bo w tym ją będę miał więc wtedy ocenią i z tobą pogadać.

mundic

Dokładnie! Dobrze gadasz, kolego! Ja bardzo uwielbiam tą serię i ja też jestem fanem! A seria Battlefield jakoś mnie nie ciągnie! W zeszłym roku dostałem na święta COD: Ghosts. Bawiłem się przy tej grze nieźle, ale zacząłem mieć wyrzuty sumienia i już wkrótce uznałem, że popełniłem mój życiowy błąd! Ta część jest bardzo przeciętna z powodu przestarzałej grafiki, niezmienionej grywalnośći oraz uproszczonego multiplayer'a, w którym grywałem w nią od grudnia do czerwca! Od razu żałuje, że musiałem tą grę dostać i chyba już więcej w tą nie zagram! Ja za rok kupię Advanced Warfare i mam nadzieję, że dostarczy mi wiele niesamowitych wrażeń, bo to w końcu bardzo udana część, a nie ten fatalny "Ghosts"! A co do hejterów niech zamkną swoje mordy i niech nie grają, skoro ta seria już im się potwornie znudziła!! Pozdrawiam! ;)

ocenił(a) grę na 6
davis3

HEJTOWAĆ - Czerpać przyjemność z nienawidzenia czegoś lub kogoś. Zjawisko często spotykane na płaszczyźnie internetowej.
Sprawdziłem, nie widze w żadnym swoim poście nawet zalążka tej definicji :)
Skoro nie znacie znaczenia słów to czemu ich używacie ? taka moda?
Mi się bardzo COD podoba więc nie wiem co za pierdoły wypisujecie jeden przez drugiego.
Uważam tylko że na dzień dzisiejszy twórcy mogliby dać lepszą fabułę, więcej interakcji z otoczeniem, moze jakieś decyzję, które gracz mógłby podejmować sam , a tak gra prowadzi gracza za rączke.
Owszem jest widowiskowa, dźwięku z wyjatkiem odgłosów jest mało więc nie wiem skąd te zachwyty nad poprawą audio.
Grafika Panowie nie wiem czy odpalacie to na Ultra na conajmniej 50 calach,żeby dobrze to widzieć, ale obiektywnie grafika nie powala.
Przykład Syne of Rome wymagania dużo niższe od CODA, grafika lepsza i to dużo lepsza.

ocenił(a) grę na 6
davis3

Kolega davis3 informuję, że uwielbia tą serię a za chwilę pisze że Ghosts był fatalny .... o matko i córko....

ocenił(a) grę na 7
Maverick0069

Tu Ci przyznaję rację :D ale ok pogadamy za miesiąc o tej grze może i masz rację ;)

ocenił(a) grę na 7
Maverick0069

No i Mam tego Coda jak dla mnie Bomba mam go na X360 bardzo mi się podoba fabuła super , obsada super . Ogólnie bomba wreszcie coś nowego a nie jedyne co w Ghosts było fajnego to Multy a tu jest wszystko super . Liczę na to , że będzie tak dalej ;)

Maverick0069

Można uwielbiać jakąś serię i jednocześnie stwierdzić, że jeden z produktów (film czy gra) były fatalne. Więc gdzie tu widzisz problem?

davis3

Zgadzam się w pełni! Tylko Ghost można uznać za tytuł przeciętny w tej zacnej franczyzie. Advanced Warfare to ewolucja, co do której byłem dość sceptycznie nastawiony, ale bardzo dobre opinie w sieci mnie uspokoiły :)