NIe jestem w stanie pojąć tego iż Ryse Son Of Rome na najwyższych lata jak szalony, evil within
zapierdzielał na maksa aż miło, wyglądało to bajecznie, uruchamiam CODa to automatycznie
ustawił mi na low i gra się tnie jak diabli a na low wygląda jak gta 3, jednym słowem to jest
popie*dolone.
Pozdrawiam.
Coś w tym jest, a głosy niezadowolonych graczy PC słychać wszędzie. Mnie też ustawiło na low, ale optymalnie gra mi się na średnio-wysokich. Evil Within akurat też grałem, i tam wymagania wydały mi się za wysokie. Teraz czas na Ryse, powinno rozwalić system grafiką.
bo w fabularne gry trzeba grać na konsoli.
PC zostawcie sobie do LOLa i pasjansa oraz indyków ze steam.
słabo trafiłeś. MB Pro 15" Retina, 256GB SSD, 16GB RAM.
Za tę kasę mógłbym złożyć niezłego pc z dwoma titanami. Tylko że już za stary jestem na grzebanie się w pc-złomie, zabawy z cichym chłodzeniem, gabarytami kościoła i instalowaniem windy przez 3 dni. PC jest dobry dla gimbazy do "darmowych" gier i uzależnionych od Windows i Office.
Super hiper jakość obrazu już mnie nie jara, najfajniejsze gry fabularne mam i tak tylko na PS3 i PS4 a do tego konsole są dużo wygodniejsze i szanują mój czas. A farmazony o braku kasy na PC wymyślają kolesie k†órzy nie mają kasy na oryginalne gry dla konsol :D
Szkoda, że na Macu nie chodzi połowa gier. To taki komp dla nie wtajemniczonych.
Podrzuć jakieś screeny configu bo mi się wierzyć nie chce ze ktoś może wydac tyle kasy na bezużyteczny złom. ;P
Popieram Cię w 100% ale z jednym się nie zgadzam ja chodzę do gimbazy a jakoś wolę konsolki obecnie mam X360 i wolę go od PC bo nie wymaga tylu wydatków non stop i tyle zabawy z wymienianiem karty graficznej i tp. Moi koledzy też gadają , że się nie znam , że PC lepsze i tp. a ja się trzymam swojego i wiem , że konsolki lepsze ;)
Na Xboxie 360 grasz na gorszych ustawieniach nizz minimalne z PC. Po prostu nie masz porownania, a nie, że wolisz konsole, więc nie gadaj bzdur. Grać na konsoli sprzed 10 lat.... ;_; Jakbys choć raz zobacył grę z 2014 roku na swojej złomiastej konsoli, a obok na ultra na PC to bys się zesrał w majtasy.
Na PC NIE MUSISZ kupować co chwile nowych podzespołów, a na konsoli NIE MOŻESZ.... Faktycznie lepiej ejst być ograniczonym konsolowcem i nie móc nic ulepszyć nież mieć PC, które można cochwile modyfikować. Też mozesz grać przez tyle lat na jednej karcie graficznej na PC, ale wtedy będziesz miał beznadziejną grafike z konsoli i marne 30 fpsów.... Trzeba być bezdomnym, żeby nie było cie stać na wydanie trochę ponad 1000zł raz na 5 lat na ulepszenie sprzętu, zeby poczuć pełnię zabawy.
Twoi koledzy z gimnazjum mają rację, jesteś przygłupi i się nie znasz.
Nie stać cie. Nie dałeś screenów, czyli nie masz kompa i pewnie grasz na złomiastych konsolach sprzed 10 lat, na których nawet minimalne ust. graficzne z PC to tak jak ultra.
Faktycznie płacenie drożej za gry, które są gorszej jakości niż na PC to + dla konsolowców.
To tak jakbyś kupował colę z Biedronki za cenę 2x większą niż oryginalna Coca Cola, która smakuje o wiele lepiej.
Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.
"Faktycznie płacenie drożej za gry, które są gorszej jakości niż na PC to + dla konsolowców.
To tak jakbyś kupował colę z Biedronki za cenę 2x większą niż oryginalna Coca Cola, która smakuje o wiele lepiej."
Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.Po prostu trzeba być debilem, zeby to zrozumieć.
Czytanie ze zrozumieniem lvl przewrócona ósemka.
Nie spodziewałem się p otobie zbyt wiele, bo wychodzisz na przygłupa od samego początku, ale tym to już trochę przesadziłes...
Bezpośrednie porównanie Maca kontra PC pod względem budżetu i wydajności?
Gościu, 1/3 ceny Twojego "MEGA" iGrata to możliwość zbudowania bardzo mocnej maszyny do wszystkich gier na najwyższych detalach.
Zafunduj sobie lobotomię albo zamilcz, bo kłamiesz.
jak taki wielki hakier informatyk potrzebuje 3 dni na postawienie systemu i woli maca od windy to chłopie lepiej się nie udzielaj zwłaszcza kiedy chcesz udowadniać, że jesteśmy słabsi od ciebie bo bawimy się pecetami ;]
Heh, ewidentnie trollujesz albo robisz z siebie ewidentnego kretyna, bo zmyślasz tak, że aż zęby bolą przy czytaniu.
mam ps4 - konsolowe gry w porównaniu do PC niestety strasznie wypadają cała konsola kosztowała 1600zł z grą The last of US, konsole dostałem w prezencie.
Tak jak pisałem w pierwszym poście na Pc miałem problem z płynnością nowych produkcji, wymieniłem kartę graficzną na radeona HD797 używka za 600zł, pewna sprawdzona śmiga mi już 3 miesiące.
Jak mam płacić za konsolowe Gry 200zł i widzieć to co widze na ekranie a gram na 51 calowej plazmie to wole raz na jakiś czas wymienić dwa może trzy podzespoły i grać na ultra tak jak w chwili obecnej w Inkwizycje gdzie grafa wymiata i mam płynne 60 fps.
Do grafy musiałem dokupić zasilacz. NIE polecam konsol, sam bym nie kupił, jedynym minus jak dla mnie na PC to taki że jest pewna lista gier przeznaczonych tylko na PS4 a są one warte uwagi.
Nie ma co sie spierać, DeGreZet moze nie pisze zbyt kulturalnie ale pisze prawdę.
Pozdro For All i respekcik oczywiście.
Niestety sterowniki do Radeonów kolejny raz są konkretnie skopane i w Advanced Warfare ta sama wydajnościowo karta, jak GeForce, potrafi mieć nawet do 50% niższą wydajność. Ale to już nie moja wina, że ludzie się przy BitCoinomanii rzucili na grzejniki, zwane też jako Radeony, wiedząc jednocześnie o tym, że od dłuższego czasu do gier nadaje się TYLKO tandem Intel + GeForce.
To nie jest chyba wina sterowników tylko procederu tworzenia gry skoro grę robi się pod nivide to ta karta będzie ładnie śmigać, tak logicznie myśle, może się myle...
Mylisz się i nie orientujesz w rynku. AMD zwyczajnie spartoliło sprawę wyjścia nowych bibliotek DirectX 10, które Microsoft na potrzeby Visty przepisał od zera pozbywając się kodu z epoki pierwszych akceleratorów. Gry zaczęły w końcu chodzić płynniej i bez uciążliwych błędów, a potem przy okazji DirectX 11 wyglądały coraz lepiej przy niedużym negatywnym narzucie na podzespoły (rzecz jasna jeśli odpalimy tę samą grę w trybie DX10 vs DX11). Windows 8 jeszcze dokłada optymalizację i boost do 10% w przypadku nowszych gier. Gdy AMD wciąż bezskutecznie próbowało cokolwiek wykrzesać ze swoich procesorów, zainwestowali w wydmuszkę technologiczną czyli nowe niskopoziomowe API Mantle + TrueAudio. Różnice były znikome i tylko w paru grach. nVidia tymczasem robiła swoje (fenomenalne GF Experience, profile i dopracowany PhysX) co zaprocentowało. Do tego dowolny czterojajowiec od Intela miażdży w grach nawet ośmiordzeniowe jednostki od AMD. Wnioski nasuwają się proste - zero optymalizacji od AMD. Ta firma na dzień dzisiejszy w grach się właściwie już nie liczy. A przecież za parę miesięcy wychodzi Windows 10 a w nim DX12, którego to obsługi AMD jeszcze nie potwierdziło gdy tymczasem dowolny GeForce z serii 9, 8, 7, 6, 5 i 4 obsłuży te biblioteki SPRZĘTOWO.
A współpraca Inetla z Radeonami jak się ma w rzeczywistości?? Bo procesor chce zmienić :) a karty nie wyrzuce.
Z pewnością będzie to dużo lepsze rozwiązanie i przyszłościowe. Intele wprawdzie są sporo droższe, ale gdyby wziąć pod uwagę ich wydajność w stosunku do konkurencji AMD, to jest zwyczajnie przepaść. Wystarczy Core i5 czwartej generacji za ok. 600-650zł by mieć naprawdę potężny procesor. Ale da się też zejść na Core i3 czwartej generacji na dwóch rdzeniach (cztery logiczne) za niecałe 500zł i też we wszystko zagrasz na wysokich detalach :)
Witam ponownie, zamierzam wymienić starożytny procesor na jakiś przyzwoity ale nie drogi tak do 500zł,może jakaś podpowiedź pod tą kartą którą posiadam tj. Radeon hd79703gb
Bezkonkurencyjny w tej cenie, a zarazem całkiem przyszłościowy (bo do każdej gry obecnej generacji) jest Intel Core i3 4150 3.5GHz LGA1150 BOX (nazwa rynkowa BX80646I34150). Polecam sklep morele -> 499zł.
Będziesz w 100% zadowolony :)
Nie mam jakiejś potężnej maszyny bo i5 2500k @4.4GHz + GTX660 ale COD:AV działał mi na ustawieniach maksymalnych w 1920x1200 bardzo płynnie. Może to wina karty AMD?
A zatem drogi kolego polecam ci sprzęt na którym ta gierka będzie śmigać w najwyższych detalach. :
http://www.overclockers.co.uk/LP/8-pack-systems.php
Komputer SUPERNOVA za jakieś 50 tyś złotych. Polecam