PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710190}
7,0 3,1 tys. ocen
7,0 10 1 3101
Call of Duty: Advanced Warfare
powrót do forum gry Call of Duty: Advanced Warfare

Przecież to żywcem przypomina Crysis3,jak mogli schrzanić tak COD-A.!

jazdowicz2666

Sam jesteś syf!! Czy ty nie wiesz, że powstanie nowa generacja tej serii?!! I wcale nie przypomina mi jak dla mnie Crysis 3!! Gra będzie na pewno zarąbista! Zobaczysz!!

ocenił(a) grę na 8
davis3

Daruj sobie te wyzwiska,ja na Ciebie nie najeżdżam człowieku.!A dla Ciebie może i będzie zarąbista,ale to nie znaczy że dla innych też,jak dla mnie ta gra ma za dużo elementów fantastyki,latający żołnierze itp.mnie po prostu takie rzeczy nie bawią,już o wiele bardziej wole zagrać w Battlefield Hardline,ale premiera dopiero jest na 2015r.

jazdowicz2666

No to w sobie zagraj, jeśli tak bardzo chcesz! Ja nie muszę się do niczego przyczepiać! ;)

ocenił(a) grę na 7
jazdowicz2666

Ja przepraszam , że się wcinam ale po co ta kłótnia ? Piszesz taki post a dajesz ocenę 8 nie pojmuje tu czegoś .

ocenił(a) grę na 8
snajper12331

Przyznaje się,że mile mnie ta gra zaskoczyła,bo po zwiastunie spodziewałem się syfu,a gdy w nią grałem,to na prawdę miło spędziłem czas.;) Ale niech ten ziomek nie najeżdża na mnie zaraz,że oceniłem tak grę za nim w niż zagrałem,każdy może się pomylić w ocenie czegoś.

ocenił(a) grę na 7
jazdowicz2666

Aha ok teraz rozumiem . No ja tak szczerze to mu się trochę nie dziwię bo nie powinno się oceniać KSIĄŻKI PO OKŁADCE w tym przypadku gry po zwiastunie ;)