Top 5 najlepszych gier Multiplayerowych roku 2013
http://www.youtube.com/watch?v=gNFmXhmec7Q
Battlefield 3? Gra wydana w 2011 roku a to TOP 5 roku 2013.
Battlefield 4 póki co kuleje i to strasznie...nie tego się spodziewali gracze. Największy cios w plecy to brak grania w drużynie, dla samotnego wilka to rybka ale jak ktos gra ze znajomymi to porazka żeby gra multiplayerowa miała tak ogromny problem z połączeniem ze znajomymi do jednej drużyny. póki tego nie naprawią nie ma żadnych szans nawet na TOP 10.
Powiem krótko, ocena graczy na metacritic: BF4 - 6.2/10 ; COD:G - 1.8/10. Dziękuję dobranoc :) I zapomniałeś o War Thunder, rewelacji tego roku jeśli chodzi o wargaming
6.2 to też nie jest rewelacja żadna. Wiesz ja samemu grać nie lubię bo mnie to nudzi...gram tylko ze znajomymi albo wcale. Kupuję jedynie tytuły gdzie mogę pograć ze swoja ekipą.
BF4 uniemozliwia mi tej zabawy, co lepsze twórcy gry powiedzieli to to wcale nie jest potrzebne aby łączyć się z zespoły ze znajomymi i raczej tego nie zmienią...no ta ja dziękuję bardzo choćby gra miała nawet 10 na 10 ocenę. Bo to jest troszke smiesznę, żeby robić grę multiplayerową i nie dać możliwosci łączenia się ze znajomymi w party.
Dziwna sprawa, ja jakoś z moimi znajomymi bez problemu gram po necie, po połączeniu do serwera automatycznie jesteśmy w 1 druzynie
W Battlefield 4 masz party system? Party system w BF4 nie istnieje, z przyczyn (patrz wyżej), jedynie możesz grac sobie ze znajomymi jak masz prywatne wykupione serwery.
Każdy gracz co gra w BF o tym mówi i jest głosno o tym...wystarczy, że wpiszesz sobie w google chocby słowa jak "No party system Battlefield 4" i zobaczysz co się dzieje, jak ludzie się denerwują i wyzywają pod kazdym linkiem w którego klikniesz.
Chodzi Ci o to że nie można na mapie grać tylko ze znajomymi bez innych graczy ? No to czegoś takiego faktycznie nie ma, ale ciezko chyba zebrac 64 znajomych do grania :P